Antena 3 CNN Actualitate Locale Un român a câştigat medalia de aur, după ce a impresionat un juriu internaţional cu tehnica sa de masaj

Un român a câştigat medalia de aur, după ce a impresionat un juriu internaţional cu tehnica sa de masaj

Un terapeut din Oradea a fost medaliat cu aur la campionatul internaţional de masaj organizat la Singapore. Datorită succesului său, România va fi în 2024 gazda următoarei ediţii a acestui campionat. Este pentru prima dată când competiţia va ajunge în România, la București.

de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Mai 2023   •   10:57

Tânărul a reuşit să impresioneze un juriu internaţional cu tehnica sa de masaj. Orădeanul Adrian Maliţa este terapeutul care a reuşit să câştige aprecierile specialiştilor în tehnicile de masaj, membrii ai juriului campionatului de specialitate din Singapore.

El a obţinut primul loc la trei categorii de masaj.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"A fost un campionat online cu peste 2.500 de participanți din 41 de ţări.Tipul de masaj din finală a fost cel cu ventuze, cel spectaculos, cu flacără, de pe vremea bunicii", spune orădeanul.

Juriul a punctat tehnicile, originalitatea, dar şi ambianţa din timpul şedinţei de masaj. Tehnicile speciale de masaj premiate sunt aplicate cu succes în cabinet.

Citeşte şi: Victor Vulpe, românul care a făcut al doilea cel mai frumos pantof din lume | "E că în povestea Cenușăresei"

Locul al doilea în cadrul aceleiaşi competiţii a fost câştigat de o româncă din Bucureşti.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close