Antena 3 CNN Actualitate Locale "Bravo, ești eroul zilei!" Sancțiunea inedită a unui polițist de la Rutieră pentru șoferii care "fentau coada”, în București

"Bravo, ești eroul zilei!" Sancțiunea inedită a unui polițist de la Rutieră pentru șoferii care "fentau coada”, în București

Un agent de la Poliția Rutieră a adus bucurie șoferilor care se confruntă cu un fenomen tot mai răspândit în România: depășirea coloanelor de mașini în situații de aglomerație în trafic.

"Bravo, ești eroul zilei!" Sancțiunea inedită a unui polițist de la Rutieră pentru șoferii care "fentau coada”, în București
Sursa foto: Facebook I Raul M. Giuglea
de Ştefan Petrică    |    06 Dec 2023   •   12:15

O înregistrare postată pe Facebook la 4 decembrie surprinde un agent de poliție pe motocicletă de la Poliția Rutieră București intervenind în zona Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie "Prof. Dr. Panait Sârbu”.

Polițistul s-a plasat în fața coloanei lungi de mașini care încerca să ocolească traficul depășind pe linia de tramvai și, ulterior, reintrând "cu forța" în sensul legal de circulație.

Depășirea coloanei este considerată o încălcare conform Codului Rutier, iar sancțiunea poate implica ridicarea permisului de conducere.

În fața numărului semnificativ de contravenienți, agentul de la Rutieră a decis să aplice o pedeapsă alternativă: toți șoferii care încercau să depășească ilegal ceilalți participanți la trafic au fost opriți și întorși să se reașeze în coada coloanei obișnuite de autoturisme.

Citește și: Pasaj nou, deschis într-una din cele mai aglomerate intersecții din București: "Va fi pietonal timp de câteva ore"

Unul dintre șoferii care circulau regulamentar în situația dată i-a strigat agentului de la Rutieră: "Bravo, ești eroul zilei!". 

@filmari_din_trafic #5pasidebine #fy #foryou #trafic #traficbucuresti #politia #f ♬ sunet original - Filmari_din_trafic

×
Subiecte în articol: București politist sanctiune şoferi
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close