Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr din Tulcea, acuzat că a furat o mașină parcată și a vândut-o la fier vechi

Tânăr din Tulcea, acuzat că a furat o mașină parcată și a vândut-o la fier vechi

Un tânăr din Tulcea, în vârstă de 19 ani, s-a ales cu dosar penal, după ce a furat o mașină parcată și a vândut-o la fier vechi.

Tânăr din Tulcea, acuzat că a furat o mașină parcată și a vândut-o la fier vechi
Sursa foto: Sursa foto: Pixabay
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Feb 2023   •   08:15

Tânărul în vârstă de 19 ani a sustras autoturismul dintr-o parcare aflată în zona trecerii cu bacul Brăila-Smârdan, apoi a mers să-l vândă la fier vechi, informează IPJ Brăila.

Proprietarul a observat imediat că autoturismul său nu se mai află în parcare și a sunat la 112.

„La data de 16 februarie a.c., în jurul orei 12:30, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat în vârstă de 38 de ani, din oraşul Smârdan, cu privire la faptul că, în perioada 15-16.02.2023, i-ar fi fost sustras autoturismul pe care l-a lăsat în parcarea din zona trecerii cu bacul Brăila-Smârdan.

Poliţiştii au desfăşurat activităţi de cercetare, în urma cărora au identificat un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Smârdan, judeţul Tulcea, care ar fi sustras autoturismul în cauză, pe care l-ar fi valorificat în seara de 15 februarie a.c., într-un centru REMAT de pe raza municipiului Brăila”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Brăila.

Citește și: Jaf în cimitirul Bellu! Furturi misterioase și morminte sparte și profanate

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de poliţişti, iar tânărul s-a ales cu dosar penal, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt, potrivit adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: autoturism furt Brăila fier vechi
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close