Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr a vrut să smulgă un copil din braţele mamei sale, într-o piaţă din Deva

Un tânăr a vrut să smulgă un copil din braţele mamei sale, într-o piaţă din Deva

Un tânăr a vrut să smulgă un copil din braţele mamei sale, în piaţa Arras din Deva. Din fericire, oamenii aflaţi în zonă l-au prins şi l-au imobilizat până la sosirea unui echipaj de Poliţie.

Un tânăr a vrut să smulgă un copil din braţele mamei sale, într-o piaţă din Deva
Sursa foto: hepta
de Georgiana Adam    |    12 Sep 2023   •   14:58

Potrivit primelor informaţii, tânărul în vârstă de 29 de ani, care s-ar fi aflat sub influenţa alcoolului sau a substanţelor psihoactive, s-a apropiat de tânăra mămică, în vârstă de 24 de ani, şi a încerca să îi smulgă copilul din braţe.

Copilul, în vârstă de doi ani şi şase luni, nu a fost rănit, el fiind salvat de mama sa şi de trecătorii care au sărit în ajutorul ei.

În apărarea sa, tânărul a declarat că i s-ar fi părut că este copilul său.

"Astăzi, în jurul orei 13:10, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată prin intermediul serviciului apel de urgență  112 cu privire la faptul că, în zona Piața Arras, din Deva, un tânăr, fără motiv, ar fi încercat să smulgă un minor din brațele mamei sale.

Minorul nu a suferit vătămări corporale, iar tânărul a fost reținut de trecători până la sosirea polițiștilor, care s-au deplasat, în cel mai scurt timp, la locul faptei. 

La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul Biroului Ordine Publică Deva, care l-a imobilizat pe tânăr și l-a condus la o unitate medicală în vederea evaluării psihiatrice. 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe și continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor comiterii faptei și a luării măsurilor legale care se impun", se arată într-o informare a IPJ Hunedoara.

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close