Antena 3 CNN Actualitate Locale O tânără cu handicap din Câmpulung Moldovenesc acuză că a fost lăsată fără ajutorul de încălzire. Răspunsul primarului

O tânără cu handicap din Câmpulung Moldovenesc acuză că a fost lăsată fără ajutorul de încălzire. Răspunsul primarului

O tânără care suferă de scleroză și locuiește cu bunica ei, nu a primit ajutorul de încălzire pentru că, spune ea, angajații primăriei din Câmpulung Moldovenesc nu au avut timp să o sune. Primarul i-a răspuns în direct la Antena 3 CNN.

 O tânără cu handicap din Câmpulung Moldovenesc acuză că a fost lăsată fără ajutorul de încălzire. Răspunsul primarului
Sursa foto: Getty Images | Maskot
de Ştefan Petrică    |    16 Feb 2023   •   09:14

Tânăra din Câmpulung Moldovenesc a povestit, pe pagina sa de Facebook, faptul că nu a primit ajutorul de încălzire pentru că angajații primăriei din Câmpulung Moldovenesc, nu au avut timp să o sune.

În plus, bunica ei, nu mai are dreptul la acest ajutor pentru că pensia ei a ajuns la 2100 de lei pe lună și a depășit limita pentru ajutor de încălzire.

"Nu cred că este vina primăriei, ci a birocrației și a oamenilor lipsă. Cred ca au foarte mult de făcut și nu mai fac față.

Bunicii mele i-a venit factura la gaze jumătate din pensie.

Citește și: Primăria din Târgu Jiu, mutată pe stadion după cutremur | Primar: ”Clădirea e construită în 1933. A fost renovată în 2005-2006 ultima dată”

 

Facem economie, nu aprindem lumina și spălăm de două ori pe lună. Aprindem doar televizorul", a declarat tânăra din Câmpulung Moldovenesc, pentru Antena 3 CNN.

"Noi cunoaștem foarte bine cazul domnișoarei Popescu, dar acestea sunt părerile dumneaei.

Eu conduc o primărie cu performanțe ridicate. Noi am mai avut discuții media la nivel național cu cazul dumneaei. Nu înseamnă că dacă o persoană scrie în mediul online că sunt probleme, acestea chiar există. Exclus asemenea acuzații", a declarat Primarul din Câmpulung.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close