Antena 3 CNN Actualitate Locale Val de mesaje emoționante după ce Diana, tânăra de 24 de ani din Sibiu, a murit din cauza meningitei. „Dumnezeu te-a vrut în ceata de îngeri”

Val de mesaje emoționante după ce Diana, tânăra de 24 de ani din Sibiu, a murit din cauza meningitei. „Dumnezeu te-a vrut în ceata de îngeri”

Val de mesaje emoționante după ce Diana, tânăra de 24 de ani din Sibiu, a murit din cauza meningitei. „Dumnezeu te-a vrut în ceata de îngeri”
Sursa foto: foto- Facebook
25 Ian 2019   •   22:09

Diana Ghisoiu a avut parte de un destin tragic, stingându-se din viață la vârsta de doar 24 de ani. Tânăra a murit în noaptea de joi spre vineri din cauza meningitei. 

Diana era din Sibiu și se afla în spital în moarte cerebrală de 19 zile. Din nefericire, organismul ei nu a mai rezistat. 

Vestea că Diana nu mai este a fost răspândită foarte repede pe rețelele sociale și în scurt timp pagina ei de Facebook s-a umplut de mesaje care mai de care mai emoționante venite din partea cunoscuților. 

"Offf offf ! Păcat de aşa suflete tinere. Dumnezeu să o ierte şi să-i facă parte de Rai ! Putere familiei să treacă peste această grea încercare! PREȚUIȚI viața, oameni buni!", a scris una dintre prietenele tinerei. 

"Cuvintele nu-și au rostul, nici strigătul mamei și nici suferința.....Dumnezeu te-a vrut în ceata de îngeri ....somn lin printre ei", este un alt mesaj apărut pe pagina Dianei. 

Citiți și Tragedie în Sibiu. Diana, tânăra de 24 de ani, a murit din cauza meningitei. Fata a stat 19 zile în moarte cerebrală

×
Subiecte în articol: mesaje Diana Sibiu
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close