Antena 3 CNN Actualitate Locale Răsturnare de situaţie în cazul Aeroportului Braşov. Zborurile Dan Air nu sunt confirmate de preşedintele CJ

Răsturnare de situaţie în cazul Aeroportului Braşov. Zborurile Dan Air nu sunt confirmate de preşedintele CJ

Președintele Consiliului Județean Brașov nu confirmă zborurile Dan Air de pe Aeroportul Brașov. El spune că anunțul companiei aeriene l-a luat prin surprindere.

Răsturnare de situaţie în cazul Aeroportului Braşov. Zborurile Dan Air nu sunt confirmate de preşedintele CJ
Sursa foto: Facebook | Dan Air
de Ioana Mircea    |    23 Mar 2023   •   12:01

Companie aeriană locală low cost Dan Air a anuţat săptămâna trecută 8 curse de pe Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav (AIBG).

Adrian Veştea, președintele Consiliului Judeţean Braşov a declarat marţi într-un interviu că acest anunţ l-a luat prin surprindere pentru că nu a avut nici el, nici directorul Regiei Aeroportului Brașov, discuții cu reprezentanții companiei Dan Air pentru a opera zboruri de pe aeroportul brașovean.

„Și pe mine m-a luat prin surprindere intenția dumnealor, fără a avea o discuție și fără a face o conferință de presă, în primul și în primul rând, cu directorul Regiei Aeroportul Brașov, fiindcă toate aceste lucruri trebuie prezentate în comun”, a declarat Adrian Veştea.

Citeşte şi: Turnul de control virtual, un adevărat succes la Brașov, pe singurul aeroport construit în România în ultimii 50 de ani

În acest moment, singurele destinații confirmate până în prezent sunt spre Turcia și Grecia, prin curse charter.

Zborul inaugural de pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav va avea loc în 15 iunie 2023 în Turcia. Acesta va fi efectuat de o aeronavă a companiei Tarom, potrivit radiobrasovfm.ro.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close