Antena 3 CNN Actualitate Lorena Balaci, mesaj sfâșietor, la aproape 2 luni de la moartea tatălui: „Doar Dumnezeu e deasupra mea!”

Lorena Balaci, mesaj sfâșietor, la aproape 2 luni de la moartea tatălui: „Doar Dumnezeu e deasupra mea!”

Lorena Balaci, mesaj sfâșietor, la aproape 2 luni de la moartea tatălui: „Doar Dumnezeu e deasupra mea!”
16 Dec 2018   •   13:14

Au trecut aproape două luni de la moartea celui supranumit „minunea blondă” din Bănie, Ilie Balaci. Fiica regretatului mare fotbalist al Craiovei a transmis un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare, care te va lăsa fără cuvinte. 

Lorena Balaci, a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj care îți face pielea de găină. Prin intermediul unei aplicații ce aparține rețelei de socializare, Lorena Balaci a aflat ce i-a adus anul 2018, după care a tras singură concluziile, transmite spynews.ro.

„Am înțeles că nu trebuie să aun dubii despre cât de departe pot ajunge. Trebuie doar să-mi amintesc cât de departe am ajuns, tot prin ce am trecut, toate luptele pe care le-am câștigat și toat fricile pe care le-am depășit” au fost cuvintele postate de Lorena Balaci, pe Facebook. Fiica regretatului Ilie Balaci a venit și cu o completare personală: „Da, chiar așa! Mi-am depășit limitele și mi-am învins fricile! 2018 mi-a demonstrat că doar Dumnezeu e deasupra mea!” a mai scris Lorena Balaci, pe Facebook. 

Ilie Balaci a murit pe 21 octombrie, la vârsta de 62 de ani. Ilie Balaci era supranumit "Minunea Blondă" și a fost considerat unul dintre cei mai de seamă fotbaliști români.    

×
Subiecte în articol: Ilie Balaci
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close