Antena 3 CNN Actualitate Ludovic Orban, precizări după depunerea moțiunii: Niște oameni politici care și-au demonstrat lipsa de valoare

Ludovic Orban, precizări după depunerea moțiunii: Niște oameni politici care și-au demonstrat lipsa de valoare

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban a fost depusă joi de PSD, după ce Guvernul şi-a angajat răspunderea pe proiectul privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin. În replică, Ludovic Orban spune că moţiunea este depusă de nişte oameni care şi-au demonstrat lipsa de valoare.

Ludovic Orban, precizări după depunerea moțiunii: Niște oameni politici care și-au demonstrat lipsa de valoare
Sursa foto: sursă foto: Gov.ro
30 Ian 2020   •   14:21

„Așteptăm votul la moțiunea de cenzură. Suntem pregătiți pentru orice fel de situație. Cei care depun moțiunea sunt niște oameni politici care și-au dat măsura lipsei de valoare, prin modul în care au guvernat în ultimii trei ani. Indiferent de deznodământul moțiunii de cenzură noi ne continuăm activitatea”, a declarat joi premierul Orban.

Moţiunea de cenzură depusă de PSD va fi prezentată în plenul Parlamentului luni, de la ora 14,00, au decis Birourile permanente reunite. Data dezbaterii şi votului moţiunii de cenzură urmează să fie stabilită într-o nouă şedinţă a Birourilor permanente.

Citește Și Moţiunea de cenzură va fi citită luni în plenul Parlamentului. Ce arată calculele pe hârtie

Ludovic Orban, prima reacție după depunerea moțiunii: Niște oameni politici care și-au demonstrat lipsa de valoare

×
Subiecte în articol: motiunea de cenzura Ludovic Orban
Parteneri
Sondajul care dă peste cap scena politică!
x close