Antena 3 CNN Actualitate MAI, oferte de Black Friday: "Reducere 100% la mascați și pedepse mai mici pentru toți 'clienții' noștri interlopi care se predau”

MAI, oferte de Black Friday: "Reducere 100% la mascați și pedepse mai mici pentru toți 'clienții' noștri interlopi care se predau”

Ministerul Afacerilor Interne a postat, vineri seară, un mesaj de Black Friday pe reţelele de socializare prin care promite "super oferte”. Pentru cei care nu vor să profite de oferte se vor oferi "cadouri de consolare şi bonusuri".

MAI, oferte de Black Friday: "Reducere 100% la mascați și pedepse mai mici pentru toți 'clienții' noștri interlopi care se predau”
Sursa foto: Ministerul Afacerilor Interne
de Claudia Popovici    |    13 Noi 2020   •   23:45

Postarea face aluzie la "Ziua Z", "o zi importantă pentru combaterea infracţionalităţii în România”, spunea Ministrul de Interne, Marcel Vela, în contextul în care pe 11 noiembrie au fost făcute 619 percheziţii şi descinderi, 386 dintre acestea fiind pentru destructurarea unor grupări infracţionale de criminalitate organizată implicate în trafic de droguri și de persoane, proxenetism, trafic de migranţi, camătă, criminalitate informatică, evaziune fiscală și spălare de bani.

„SUPER OFERTĂ de Z-FRIDAY

„Reducere 100% la mascați și pedepse mai mici pentru toți ”clienții” noștri interlopi care se predau. Bonus, rămân și cu ușile nesparte”, a transmis Ministerul Afacerilor Interne în anunţul de pe Facebook.

Acţiunile procurorilor DIICOT şi Poliţiei Române, declanşate la nivel naţional, sunt rezultatul investigaţiilor derulate în 24 de cauze penale instrumentate de către 21 de structuri teritoriale ale DIICOT şi Structura Centrală.

“Oferta a început săptămâna aceasta și va ține... până când se va înțelege!

Vor fi și multe surprize, iar pe toate le veți regăsi în probatoriu”, a mai precizat Ministerul Afacerilor Interne în postarea de pe Facebook.

Cei care nu profită de “ofertă” au cadou de consolare

“Pentru cei care nu vor să profite de ofertă, avem un cadou de consolare.

Stați liniștiți, nu aveți cum să-l ratați, venim noi! Livrăm dimineața, foarte devreme...doar Black”, conchide Ministerul Afacerilor Interne în postarea de pe Facebook.

 

×
Parteneri
Horoscop 24 septembrie 2023. Săgetătorii transformă dușmanul în prieten
x close