Antena 3 CNN Actualitate Gestul halucinant al unei mame, pe litoral | A certat și ironizat un salvamar că i-a salvat copiii din apă: "Copiii mei se scaldă cum vor! Înoată mai bine decât ai înotat tu vreodată în viața ta"

Gestul halucinant al unei mame, pe litoral | A certat și ironizat un salvamar că i-a salvat copiii din apă: "Copiii mei se scaldă cum vor! Înoată mai bine decât ai înotat tu vreodată în viața ta"

Scene halucinante pe litoral! O turistă s-a certat cu salvamarii din Eforie din cauză că aceștia au țipat la copiii ei, în condițiile în care înotau în apă în timp ce steagul roșu era arborat.

de Ioana Mircea    |    28 Aug 2023   •   13:29

O mamă inconștientă și-a lăsat cei doi copii să înoate în mare, în timp ce steagul roșu era arborat, în Eforie.

Mai mulți salvamari le-au spus copiilor să iasă din apă pentru că nu au voie să stea acolo fără a fi însoțiți de un adult. În schimb, adultul, adică mama celor doi, aflată la 200 de metri de plajă, a început să se ia de salvamari pe motiv că au țipat la copiii ei. 

Un salvamar a înregistrat întregul scandal. Ce se aude pe înregistrare depășește orice limită a imaginației și a respectului.

Citește și: Scene la limita irealului și a tragediei | Momentul în care o mamă își duce fiul să hrănească un urs pe Transfăgărășan

"Vreau să știu cum îți permiți tu să urli la copii", a început brutal scandalul. "Le-am spus că nu au ce să caute nesupravegheați în apă fără un adult", a explicat salvamarul. "Unde scrie? În ce lege?" a răspuns femeia.

Deși pe înregistrare, salvamarul i-a spus de nenumărate ori că este un pericol pentru copii să stea în apă atunci când steagul roșu este arborat, femeia a continuat cu ironiile.

"Copiii mei se scaldă cum vor! Copiii mei înoată mai bine decât ai înotat tu vreodată în viața ta. Copiii mei sunt înotători de performanță. Îi las pe răspunderea mea și știu ce fac. Da?", a spus femeia.

×
Subiecte în articol: salvamari eforie
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close