Antena 3 CNN Actualitate Proaspătă mămică, externată doar în halat și șlapi, în plină iarnă, de la spitalul din Baia Mare | "Am mers 120 de kilometri într-o cămașă de noapte murdară"

Proaspătă mămică, externată doar în halat și șlapi, în plină iarnă, de la spitalul din Baia Mare | "Am mers 120 de kilometri într-o cămașă de noapte murdară"

Situație absolut revoltătoare la Spitalul Județean din Baia Mare. O tânără, care născuse în urmă cu trei zile, a fost externată cu pruncul nou-născut în brațe doar în halat, lenjerie intimă și șlapi. Motivul este pur și simplu halucinant. 

de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Dec 2023   •   23:01

"Garderoba se închide la ora 15:00, aceste este motivul pentru care o tânără a mers sute de kilometri, tocmai până la Vișeul de Sus, doar în halat, în plină iarnă. 

Când am vrut să îmi iau hainele de la garderobă mi s-a spus că ușa este închisă și programul până la ora 15:00. Dacă mi-ar fi spus cineva că atunci se închid garderoba m-aș fi dus din timp să îmi iau hainele.

N-aș fi vrut să vin în chiloți de la Baia Mare până la Vișeu. Mă simt atât de jignită. A trebuit să merg 120 de kilometri într-o cămașă de noapte murdară pentru că în ea am născut. 

Citește și: O tânără româncă, răpită de Hamas, a fost ucisă de teroriști | MAE anunță încă un ostatic în Fâșia Gaza

N-am geacă, n-am bluză, nu am nimic, în plină iarnă", a declarat tânăra mămică, pentru Antena 3 CNN. 

×
Subiecte în articol: femeie gravidă spital Baia Mare
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close