Antena 3 CNN Externe O tânără româncă, răpită de Hamas, a fost ucisă de teroriști | MAE anunță încă un ostatic în Fâșia Gaza

O tânără româncă, răpită de Hamas, a fost ucisă de teroriști | MAE anunță încă un ostatic în Fâșia Gaza

O tânără de 27 de ani, cu dublă cetățenie, israeliană și română, a fost omorâtă după ce a fost răpită de teroriștii Hamas de la festivalul Nova din Israel.

de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Dec 2023   •   20:08

Familia lui Inbar Hayman, care a fost răpită de gruparea teroristă Hamas, a fost informată că aceasta nu mai este în viață.

Inbar, în vârstă de 27 de ani, și-a lăsat în urmă părinții Haim și Yifat, fratele ei Ado și partenerul ei Noam. Corpul ei este încă în posesia Hamas, potrivit presei din Israel.

"Autoritățile israeliene au informat cu privire la decesul unei persoane cu dublă cetățenie, israeliană și română, ostatic în Fâșia Gaza. Ministerul Afacerilor Externe transmite condoleanțe familiei îndoliate.

În prezent, o persoană cu dublă cetățenie, israeliană și română, se mai află ostatică în Fâșia Gaza, context în care Ministerul Afacerilor Externe reiterează necesitatea eliberării tuturor ostaticilor din Fâșia Gaza.

Citește și: Cei trei ostatici israelieni uciși din greșeală în Fâşia Gaza erau la bustul gol şi fluturau un steag alb

Ambasada României la Tel Aviv menține contactul cu autoritățile israeliene", transmite Ministerul Afacerilor Externe. 

×
Subiecte în articol: romanca moarta teroristi Gaza Inbar Hayman
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close