Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu, despre candidatura la Primăria Capitalei: "Eu cred că o să avem un candidat comun”

Marcel Ciolacu, despre candidatura la Primăria Capitalei: "Eu cred că o să avem un candidat comun”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, crede că PSD și PNL vor avea un candidat comun pentru Primăria Capitalei.

Marcel Ciolacu, despre candidatura la Primăria Capitalei: "Eu cred că o să avem un candidat comun”
Sursa foto: Facebook/ Marcel Ciolacu
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Feb 2024   •   17:02

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a spus că mai multe detalii despre candidații la alegerile locale din Capitală vor fi date după ce liderii coaliției vor ajunge la un consens: „Eu cred că o să avem un candidat comun”.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a spus, după întâlnirea cu omul de afaceri Dan Ostahie, că l-a consultat dacă poate fi sau nu sondat în cercetările sociologice.

"Până în acest moment nu avem încă o analiză finalizată. Fiecare dintre noi căutăm să găsim cea mai bună soluție, astfel încât să avem certitudinea că intrăm în campanie cu un candidat care să câștige alegerile”, spune Nicolae Ciucă, întrebat dacă la ședința de marți a coaliției va fi stabilit candidatul comun PSD-PNL la PMB.

Chestionat dacă Dan Ostahie e o variantă de candidat comun, Ciucă spune:

"În acest moment, vreau să spun că PNL va continua să aibă astfel de discuții, pentru că avem nevoie în politică de oameni care au performat în diverse domenii de activitate, iar Dan Ostahie este un antreprenor de succes în România și dacă va considera și va aprecia că poate să facă pasul către politică va fi foarte bine. (...)

Nu i-am propus să fie candidat. Mi se pare normal față de orice persoană, nu doar față- de un om de afaceri să fie consultat dacă poate fi sau nu sondat”, adaugă Ciucă.

Liderii PSD și PNL se reunesc, marți după-amiază, în ședință de coaliție.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close