Antena 3 CNN Actualitate Marocanul suspectat că i-a ucis pe cei doi tineri din Iaşi va fi adus în ţară pe 21 decembrie

Marocanul suspectat că i-a ucis pe cei doi tineri din Iaşi va fi adus în ţară pe 21 decembrie

Presupusul autor al dublului asasinat de la Iaşi, va fi adus în țară pe 21 decembrie. Bărbatul a fost prins în Italia, la Roma.

Marocanul suspectat că i-a ucis pe cei doi tineri din Iaşi va fi adus în ţară pe 21 decembrie
Sursa foto: Colaj Antena 3
de Roxana Ciucă    |    16 Dec 2021   •   17:32

Marocanul Ahmed Sami El Bourkadi este, până în acest moment, principalul suspect în cazul studenților uciși la finalul săptămânii trecute la Iași.

Ce se va întâmpla cu Ahmed Sami El Bourkadi după ce va fi adus în ţară

"Marţi, pe data de 21 decembrie, acesta va fi adus în România, direct în faţa magistraţilor Tribunalului Iaşi, pentru  confirma acel mandat de arestare preventivă în lipsă emis pe numele său.

Ahmed Sami El Bourkadi a fost prins marţi (n.r. 14 decembrie), în Italia, la Roma, în urma unui mandat. A fugit imediat după ce a comis cele două crime.

Este suspectat că a ucis-o pe tânăra de 23 de ani şi pe iubitul ei de origine marocană de 25 de ani. Acesta are cetăţenie canadiană şi e student şi el la Medicină. A plecat imediat după crimă spre Roma, împreună cu iubita lui de origine marocană", a prezentat Roxana Ciucă, reporter Antena 3.

Presupusul autor al dublului asasinat de la Iaşi a fost prins de poliţiştii din Roma

Poliţia Română a anunţat, marți, că tânărul a fost prins de poliţiştii din Roma. El ar fi fugit din ţară imediat după comiterea crimelor din Iaşi, nu înainte de a merge la spital pentru a-şi trata rănile.

"Prin cooperarea dintre Poliția Română și autoritățile din Italia (Poliția Statală din Italia), a fost localizată persoana bănuită de infracțiunea de omor, din județul Iași.

Cel în cauză a fost localizat și reținut, în Roma", se arată într-o informare a Poliţiei Române.

Numele suspectului și fotografia au fost postate pe site-ul Poliției Române, la persoanele urmărite internațional.

Ahmed Sami El Bourkadi are părinții din Maroc, dar s-a născut în Canada și are pașaport canadian.

Dublu asasinat, într-o vilă de lux din Iași: O tânără româncă și iubitul ei marocan, ambii studenți, au fost găsiți morți în casă

Totul s-a întâmplat joi, 9 decembrie 2021, atunci când Ahmed Sami El Bourkadi i-ar fi ucis pe cei doi tineri, apoi a mers la spital pentru a primi îngrijiri, după ce s-a tăiat la mână.

Cadavrele celor doi tineri ucişi au fost descoperite abia în noaptea de 10 spre 11 decembrie.

Presupusul ucigaș al celor doi tineri din Iași a mers la spital imediat după crimă. Medic: ”Avea o plagă tăiată la mâna dreaptă!”

Tânărul marocan, suspectat că i-a ucis pe studenții din Iași, s-a dus la spital înainte de a fugi din țară. Avea o tăietură la mâna dreaptă și le-a spus medicilor că s-a rănit într-un geam.

”Un pacient cu vârstă aproximativă 20 de ani cu o plagă tăiată la mâna dreaptă. Un pacient student, cu un nume cu rezonanță arabă, care a fost tratat în urgență de către Chirurgie Plastică. 

S-a rezolvat placa prin sutură și toaletă și a plecat la domiciliu urmând să revină pentru scoaterea firelor de sutură și control la 5 zile. A declarat că plaga a fost produsă prin tăiere cu un geam”, a declarat Diana Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD.

×
Parteneri
Schimbări pentru românii care primesc vouchere și ajutoare de la stat
x close