Antena 3 CNN Actualitate Media 5 ani de Vorbe Grele

5 ani de Vorbe Grele

5 ani de Vorbe Grele
10 Apr 2012   •   15:56
Vorbe Grele, emisunea realizată de Victor Ciutacu la Antena 3, împlineşte astăzi 5 ani de emisie. Timp de 3 ani şi jumătate talk-show-ul a fost găzduit de Antena 2, urmând ca în septembrie 2010, producţia să treacă în grila Antenei 3.

“Am 5 (cinci) ani de emisiune; trei juma’ zi de zi. Am creat de unul singur – şi sunt al dracului de mândru de asta! – un brand solid pe piaţă. A crescut natural, firesc, fără să-l tragă cineva de păr în sus, fără să fie umflat artificial.

A produs ştiri, a impus subiecte în dezbaterea publică, a generat exclusivităţi. Într-o eră a certitudinilor, a pus întrebări. A adus în faţa opiniei publice invitaţi odinioară tabu şi a readus în prime time oameni care au marcat cultura românească. A fost obiect de embargo şi motiv de scandal. A reconsiderat interviul şi, de la un punct încolo, a oprit, fie şi pentru un singur ceas pe săptămână, strigătele de luptă din platourile de televiziune. Ajutorul logistic mi-a venit abia după ce Vorbe grele a devenit certitudine.

E, astăzi, în plină criză, după ştiinţa mea, unul dintre puţinele show-uri româneşti de televiziune ale căror spaţii publicitare sunt vândute în avans până la sfârşitul anului şi singura emisiune politică a Antenei 3 (încă) nesancţionată de CNA; alt prilej de suspiciuni. Dar a şi lăsat dâre adânci; în viaţa de familie, în imaginea publică, în corp, în psihic. Am zile întregi în care, fără să mă alint, stau şi mă gândesc dacă a meritat. Dacă râvnita celebritate minus neplăcerile generate dă pe plus. Aş mai avea multe de făcut în industria asta. Caut zilnic motive să continui. Şi tot zilnic găsesc alte motive să n-o (mai) fac”, a declarat Victor Ciutacu pe bolgul lui http://www.ciutacu.ro/

×
Subiecte în articol: victor ciutacu Vorbe Grele
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close