Antena 3 CNN Actualitate Media ANTENA3.RO LIVE. Florentina Fântânaru: „Vreau să aflu poveștile oamenilor”

ANTENA3.RO LIVE. Florentina Fântânaru: „Vreau să aflu poveștile oamenilor”

ANTENA3.RO LIVE. Florentina Fântânaru: „Vreau să aflu poveștile oamenilor”
01 Mar 2018   •   15:27

Maria Coman a vorbit la Antena3.ro LIVE cu Florentina Fântânaru despre secrete, despre întrebări pe care puțini au curajul să le pună, despre răspunsuri nedate, dar așteptate. Despre schimbări, despre provocări, despre începuturi, despre viață.

Și, bineînțeles, despre mutarea ei la Antena 3. Ce emisiune va face, când și de când, ați aflat numai de la Antena3.ro LIVE. 

Despre venirea la Antena 3

„Când a plecat Mihai de la Antena 2, a plecat cu o gașcă mai mare. Mă bucur că am ajuns aici, că fac parte din echipa Antena 3. Am o energie bună. O să debutez pe 3 martie, cu mărțișoare, va fi Ștefan Bănică,  a venit mereu cu mărțișoare, întotdeauna a fost cu concerte și mă bucur că a venit să mă sprijine.

Fac de 11 ani asta. Nu sunt o fană a numerologiei, dar mă mai uit și eu. 11 Este ziua mea de naștere, de 11 ani fac emisiunea, pe 11 e născută și finuța mea”.

Ce s-ar întreba Florentina pe ea însăși

„M-aș întreba dacă este asta ceea ce mi se întâmplă acum tot ceea ce mi-am dorit. Este concret, este palpabil, eu sunt aici cu voi, acum chiar mai mult. Nu știu de ce am rezonat atât de bine cu voi”.

Numele emisiunii

 „La Antena 2, Mihai mi-a spus: Fă o listă cu zece nume, Mihai a ales Dincolo de aparențe, acum am decis să participăm cu toții. Nu m-am implicat în numele emisiunii. M-am gândit că nu o să fiu în stare. Îmi doream o paletă mai largă de invitați, ca invitatul să vină nevorbit. Mi s-a dat posibilitatra să fac interviu și cu oamenii din business, din sistemul sanitar, îmi doresc să-l intervievez pe speakerul Adrian Niculescu. Îmi doresc să vorbesc cu oameni pe care nu-i cunosc”.

Cea mai mare nebunie

Am făcut o nebunie, ai auzit de siteul 23 and me, un site unde primești un kit, dai probă de salivă și îți fac ADN. Durează vreo 7-8 săptămâni.

În căutare de povești

„Vreau să aflu poveștile oamenilor, sacrificile, sucesul și eșecurile lor”.

Întrebarea preferată

„Te bucuri exact de succesul pe care ți l-ai dorit? Când vin personalități actori, se gândesc oare am succesul la care am visat?”

Despre emoții

„Dacă nu ai emoții, ești indiferent, nu faci niciun schimb de energie. La o filmare cu Horia Brenciu despre Sinatra, au început să pocnească niște reflectoare și Horia a spus că sigur Frank Sinatra e cu noi!”

Invitat dificil

„Sunt invitați care nu te lasă să te apropii, dar după atâta timp ei știu la ce se așteaptă. Odată nu am difuzat o emisiune, pentru că invitata nu și-a dorit și mi-a părut rău, au vrut să mai scoatem anumite lucruri. Într-o stare mai relaxată și atingând niște puncte nevralgice, nu știi când atingi spovedania”.

Invitat preferat

„Avea atât de multe povești, mă gândesc la Neagu Djuvara. Nu ne-am mai oprit, am avut două emisiuni. S-a întâmplat acum mulți ani, în 2007, ultimul interviu cu Sabin Bălașa, Florian Pittiș, au fost ultimele lor interviuri. Le port ca pe niște perle”.

Lecții de la invitați

„Să am răbdare, să știu să ascult, să mă temperez, să fiu liniștită, să fiu în mine, să mă centrez pe interior și să-i las lui tot, dacă mă aud, este în regulă, asta am învățat-o de la Tudor Vornicu. Vreau să fiu punctul de sprijin al invitaților”.

Întrebări nepuse

„Nu m-am pregătit pentru întrebările pe care ei nu le voiau, dar am ajuns acolo, am ajuns în anumite puncte. Starea este foarte importantă. Tot timpul mă documentez pentru interviuri. Am avut toată colecția revistei Cinema, de acolo am învățat multe lucruri. De puțin timp mi-am cumpărat Cine-i ăsta, de Horațiu Mălăiele. Am luat cartea lui Ion Dichiseanu, sunt foarte multe lucruri pe care ei nu le-au scris”.

Interviul nerealizat

„Cu Angela Similea, îmi doresc foarte mult să se întâmple, să avem o conexiune cu energia ei. Pentru mine e un simbol, o voce ca ea nu avem. A fost să fie cât pe ce de Crăciun, dar era în doliu. De afară, pe Mihail Gorbaciov”.

Despre emisiunea de la Antena3

„Sâmbătă, pe 3 martie, Ștefan Bănică, de la 14.00, Și duminică, tot de la 14.00, actrița Rodica Popescu Bitănescu. Mă bucur de prietenia ei, când actorii ăștia fabuloși îți spun să le spui pe nume, e fabulos”.

Am avut un interviu cu Florina Cercel și am primit un mesaj după ce am făcut filmarea care m-a tulburat: „Ai grijă de ce a pus în această emisiune, cu sufletul ei”. A făcut niște mărturisiri personale”.

Chinuită de sensibilitate

„Mă chinuie sensibilitatea, hipersensibilitatea asta mă biciuie, am acceptat să mi-o asum. Și, datorită acestei sensibilități, rezonez”.

Antena 3 la lansat joi, de la ora 15.00, un nou proiect, “antena3.ro LIVE, cu Maria Coman”, un format săptămânal de interviuri exclusiv online, care va aborda temele momentului  şi le va analiza împreună cu cei în măsură să ofere răspunsuri.

Înregistrările dezbaterilor pot fi găsite și pe canalul de Youtube antena3ro.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close