Antena 3 CNN Actualitate Media Badea şi Ciutacu, în "Confruntarea greilor": Meci de baschet pentru finanţarea proiectelor liceenilor din sectoarele 1 şi 2

Badea şi Ciutacu, în "Confruntarea greilor": Meci de baschet pentru finanţarea proiectelor liceenilor din sectoarele 1 şi 2

Badea şi Ciutacu, în "Confruntarea greilor": Meci de baschet pentru finanţarea proiectelor liceenilor din sectoarele 1 şi 2
Sursa foto: Foto: ciutacu.ro
de M.T.    |    11 Ian 2013   •   13:49

Mircea Badea şi Victor Ciutacu vor fi vedetele unui meci de baschet mai puţin obişnuit, care se va desfăşura sâmbătă, 26 ianuarie, la ora 16, în Sala Rapid din Bucureşti.

Cei doi realizatori vor juca baschet în "Confruntarea greilor", biletul de intrare la eveniment costând 15 lei.

Banii obţinuţi în schimbul biletelor vor intra în fondul YouthBank, din care sunt finanţate proiectele liceenilor din sectoarele 1 şi 2.

"Am acceptat invitaţia copiilor (şi mă bucur că Mircea a vrut să mi se alăture, chiar dacă amândoi am promis c-o lăsăm mai moale cu ajutoratul) fiindcă suntem vii şi, pe de altă parte, ne bucurăm să vedem copii vii. Copii care au preocupări interesante, copii enuziaşti, copii informaţi şi care n-au apucat încă să fie taraţi de clişeul potrivit căruia televiziunea tâmpeşte. Cu ocazia asta, Mircea îşi continuă activităţile sportive curente, iar eu mai scot mahoarca din mine. Şi amândoi ne aducem aminte cum era să fii tânăr şi frumos şi să joci baschet. Acum am rămas doar frumoşi" , a declarat Victor Ciutacu pentru Antena3.ro.


Redăm mai jos comunicatul YouthBank Bucuresti:

Echipa YouthBank Bucuresti revine cu forte proaspete intr-o noua editie in care 20 de tineri din Bucuresti accepta provocarea de a fi lideri in comunitatea lor si isi testeaza limitele in a produce o schimbare!Pentru luna ianuarie a anului 2013, echipa YouthBank Bucuresti pregateste patru evenimente in urma carora si-a propus sa stranga un fond destinat proiectelor liceenilor.

De departe evenimentul cel mai asteptat este meciul demonstrativ de baschet, unde 10 liceeni vor intra in arena alaturi de Victor Ciutacu si Mircea Badea!

Competitia nu se limiteaza doar la jocul sportiv – cele doua echipe alaturi de cei doi lideri, sunt provocate sa motiveze publicul pentru a castiga si titlul de "echipa care aduna cele mai multe donatii". Urne speciale se vor afla la dispozitia participantilor pentru a inscrie o donatie pentru echipa preferata!

Te invitam asadar pe 26 ianuarie, incepand de la ora 16.00 la Sala Polivalenta a Clubului Rapid din Calea Giulesti, pentru a lua parte la un eveniment facut de tineri pentru tineri!

 

Fondurile realizate in urma vanzarii de bilete si a donatiilor vor fi utilizate pentru sustinerea proiectelor de responsabilizare civica ale liceenilor din Bucuresti.

Asociatia pentru Relaţii Comunitare a initiat in Romania in anul 2006 programul YouthBank si coordoneaza o retea nationala de parteneri dedicati dezvoltarii locale a programului, pornind de la un set comun de principii si standarde.

In prezent, programul se deruleaza in: Alba Iulia, Baraolt, Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Timisoara si Tirgu-Mures.

Programul a castigat titlul de “Cel mai bun proiect educational al anului 2010” la Gala Premiilor in Educatie si Premiul pentru "Cel mai bun proiect de voluntariat in domeniul tineret” la Gala Voluntariatului in anul 2011.

 

Mai multe despre programul si activitatile echipei YouthBank gasiti pe site-ul www.youthbank.ro



×
Subiecte în articol: Mircea Badea victor ciutacu
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close