Antena 3 CNN Actualitate Media Badea şi Ciutacu, în gura presei cu un conflict deschis artificial între ei şi vicecampioana olimpică Alina Dumitru

Badea şi Ciutacu, în gura presei cu un conflict deschis artificial între ei şi vicecampioana olimpică Alina Dumitru

Badea şi Ciutacu, în gura presei cu un conflict deschis artificial între ei şi vicecampioana olimpică Alina Dumitru
01 Aug 2012   •   11:10

Mircea Badea şi Victor Ciutacu vor să pună capăt conflictului deschis artificial între ei şi vicecampioana olimpică Alina Dumitru. Cei doi realizatori acuză presa că alimentează o situaţie tensionată, fără fond. Mai mult decât atât, îşi arată încă o dată aprecierea pentru reuşita şi munca româncei.

Scandalul a pornit de la câteva articole din presă în care se vorbea despre fapul că Mircea Badea şi Victor Ciutacu ar fi făcut declaraţii defăimătoare la adresa Alinei Dumitru.

"Îmi pare rău că s-a iscat această situaţie pentru care eu cred că nu sunt vinovat. Nu ştiu pentru ce să-mi mai cer scuze. Mi se pare o situaţie complet artificială. (...)  Singurul lucru pe care l-am spus a fost că probabil o doare mâna după procedeul acela pe care i l-a făcut brazilianca, mâna cu care votează. Eu înţeleg că dânşii acolo la Londra, împreună cu toţi membrii Comitetului Olimpic Român citesc tot felul de titluri demente de pe net pentru care nu sunt responsabili", a spus Mircea Badea.

Declaraţiile despre care s-a scris în presa centrală au fost postate iniţial pe internet.

În aceeşi situaţie cu Mircea Badea este şi Victor Ciutacu, şi el luat în colimator de presă.

"Oricât de dragă mi-ar fi Alina Dumitru şi-mi este, eu fiind cel care a făcut-o omul zilei în Jurnalul Naţional în ziua în care ăştia spuneau că eu mă cert cu ea, e un performer al României, un component al Lotului Olimpic medaliat la două Olimpiade consecutive, o dată cu aur şi o dată cu argint", a afirmat Victor Ciutacu.

Nici sportivii români nu sunt dispuşi să continue discuţiile pe acest subiect.



 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea victor ciutacu
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close