Antena 3 CNN Actualitate Media Bianca Drăgușanu, Alex Bodi și Gabi Bădălău întâlnire de gradul 3 în Herăstrău: ”Stai, fă, la masă! Te distrug, ascultă bine la mine”

Bianca Drăgușanu, Alex Bodi și Gabi Bădălău întâlnire de gradul 3 în Herăstrău: ”Stai, fă, la masă! Te distrug, ascultă bine la mine”

Conflictele dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi par departe de a se încheia. O întâlnire plină de surprize a avut loc între Alex Bodi, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, Alex Bodi și Gabi Bădălău întâlnire de gradul 3 în Herăstrău: ”Stai, fă, la masă! Te distrug, ascultă bine la mine”
de Georgiana Adam    |    28 Mai 2021   •   10:02

Cei trei au stat la aceeași masă la un restaurant din Herăstrău, unde s-ar fi iscat o controversă de pomină. Martorii povestesc că s-au aruncat cuvinte grele și blondina ar fi fost jignită.

”Te distrug, Bianca, te distrug, o să arăt tuturor cine ești tu cu adevărat. De ce îmi spuneai că Gabi este în depresie și plânge după tine, că nu vrei să mai fii cu el, că nu știi ce simți. De ce ai jucat la două capete?”, ar fi fost acuzațiile lui Alex Bodi, fostul soț al Biancăi.

Bianca Drăgușanu ar fi vrut să se ridice de la masă, iar Gabi Bădălău ar fi reacționat rapid. ”Stai, fă, la masă, unde pleci?”, ar fi spus viitorul soț al blondei, potrivit martorilor din restaurant, scrie Cancan. 

Dialogul ar fi fost mai mult între cei Alex Bodi și Gabi Bădălău, Biancăi Drăgușanu, iar blonda ar fi fost nevoită doar să asculte acuzațiile celui care i-a fost soț până anul trecut.

Alex Bodi s-a năpustit asupra Biancăi Drăgușanu, într-un salon din centrul Capitalei

Întâlnire cu scandal între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, în centrul Capitalei. Fostul soț a făcut scandal la salonul la care se afla Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu s-a prezentat, luni, la un salon de unghii din centrul Capitalei. Imediat ce a ajuns la salon, vedeta s-a așezat pe scaun și a dat check in, fără să se gândească ce se va întâmpla. 

Fostul soț al Biancăi a văzut imediat și, după ce a încercat să o sune de mai multe ori, chiar și pe numărul de fix al salonului, a hotărât că este mai bine să vină la salon și să o confrunte față în față. 

Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău, nuntă dublă de un milion de euro

Cei doi vor avea parte de nuntă dublă, în România şi în Grecia. Cele două ceremonii vor costa apropximativ un milion de euro împreună.

În plus, atmosfera de la petreceri va fi întreţinută de Florin Salam şi Nikos Vertis.

Potrivit sursei citate, Gabi Bădălau i-ar fi oferit deja blondei un inel de peste 30.000 de euro, iar buchetul miresei va fi coborât dintr-un elicopter. 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close