Antena 3 CNN Show Alex Bodi s-a năpustit din nou asupra Biancăi Drăgușanu, într-un salon din centrul Capitalei

Alex Bodi s-a năpustit din nou asupra Biancăi Drăgușanu, într-un salon din centrul Capitalei

Întâlnire cu scandal între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, în centrul Capitalei. Fostul soț a făcut scandal la salonul la care se afla Bianca Drăgușanu.

Alex Bodi s-a năpustit din nou asupra Biancăi Drăgușanu, într-un salon din centrul Capitalei
de Georgiana Adam    |    25 Mai 2021   •   07:39

Bianca Drăgușanu s-a prezentat, luni, la un salon de unghii din centrul Capitalei. Imediat ce a ajuns la salon, vedeta s-a așezat pe scaun și a dat check in, fără să se gândească ce se va întâmpla. 

Fostul soț al Biancăi a văzut imediat și, după ce a încercat să o sune de mai multe ori, chiar și pe numărul de fix al salonului, a hotărât că este mai bine să vină la salon și să o confrunte față în față. 

În imaginile surprinse de cancan.ro se aude cum Alex Bodi ridică vocea la Bianca în momentul în care îi cere să nu se mărite cu Gabi Bădălău, fără niciun argument: ”Pentru că așa vreau eu!”.

Aproximativ o jumătate de oră a durat tot scandalul, timp în care Bianca a încercat de nenumărate ori să plece, nefiind însă lăsată. Scăparea ei a fost în momentul în care o angajată a vrut să iasă, Bianca reușind să se strecoare pe lângă aceasta și să meargă la mașină. 

Episodul de furie a continuat însă și după ce Bianca a urcat în mașină. Alex Bodi i-a cerut să deschidă geamul, dar ea a blocat ușile și a plecat în trombă.

Inițial, Bianca și Gabi stabiliseră să devină soț și soție pe 15 iunie, dar cum Bădălău nu a rezolvat problema divorțului cu Claudia Pătrășcanu, cei doi ar fi amânat nunta pentru luna august, fără a stabili însă o dată certă, scrie cancan.ro.

×
Subiecte în articol: Bianca Drăguşanu Alex Bodi
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close