Antena 3 CNN Actualitate Media Crăciun Joy la Antena2!

Crăciun Joy la Antena2!

Crăciun Joy la Antena2!
22 Dec 2011   •   18:45
Antena 2 da startul sarbatorilor de Craciun si Anul Nou: editii speciale peste editii speciale, vedete pregatite de sarbatoare, décor feeric cu brad si cadouri, invitati care fac spectacol si o groaza de alte surprize, care mai de care mai neasteptate si pline de stralucire!
 
In seara de 24 decembrie, Mihai Morar vine cu o editie speciala in doua parti, Rai da’ Juni, pe care o va prezenta, in premiera, impreuna cu Daniel Buzdugan.

Fredi Camacho si Ana Maria Petre continua distractia la “Craciun K Lumea”, unde veti avea parte de invitati unul si unul, care asigura muzica, dansul si toate elementele necesare unei petreceri de pomina!
 
Oana Turcu si Cristi Brancu nu se lasa mai prejos si preiau din zbor spiritul Craciunului oferind un basm autentic, la care participa pe post de Mos Craciun fix Radu Pietreanu, alaturi de Marcel Pavel, Lavinia, Aurel Moldoveanu; impreuna incearca din rasputeri sa se lupte cu vrajitoarea Oana Lis, sosita la bratul lui Viorel Lis in calitate de cavaler al mesei rotunde, pentru a salva Craciunul de vraji! Insa in ciuda oricarui efort, singurul care reuseste sa rupa vraja definitv este micutul Tudor Brancu!

Indragita cantareata de muzica populara, Laura Lavric, alaturi de Ion Dichiseanu si fiica sa, Ioana, isi vor pune "sufletul pe tava" in doua editii de colectie "Dincolo de aparente", moderate de Florentina Fantanaru.
 
Daca la toate astea il mai adaugam si pe Radu Mazare, invitatul de sarbatoare al Dianei Munteanu Niculescu la Conferinta de Presa, avem deja imaginea completa a unui Craciun Joy la Antena2!
 

×
Subiecte în articol: Antena 2 Mihai Morar rai da buni
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close