Antena 3 CNN Actualitate Media Cristi Popovici, jurnalist Antena 3 CNN, şi Dan Constantin, senior editor Jurnalul, premiaţi la Gala Uniunii Ziariştilor din România

Cristi Popovici, jurnalist Antena 3 CNN, şi Dan Constantin, senior editor Jurnalul, premiaţi la Gala Uniunii Ziariştilor din România

Cei mai buni jurnalişti din presa românească au fost premiaţi la Gala Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România. Premiile au fost acordate jurnaliștilor care s-au remarcat prin materialele de presă în toate segmentele domeniului – presă scrisă, online, radio, TV, carte de presă sau publicistică.

de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Noi 2022   •   09:33

Printre premianţi s-au numărat Cristi Popovici, jurnalist Antena 3 CNN, dar Dan Constantin, senior editor al cotidianului naţional Jurnalul.

"Pandemie și patriotism" a fost tema din acest an a Galei Premiilor Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România. Dan Constantin, fost redactor-șef al publicației Jurnalul a fost unul dintre laureații Galei, el primind premiu pentru întreaga carieră.

"E omul care s-a adaptat noilor provocări şi a ştiut să se arunce şi în online, a ştiut să debarce şi în studioul de televiziune, a ştiut să facă şcoală de presă şi să facă activism în favoarea presei", a declarat Adrian Ursu, jurnalist şi director Antena 3 CNN.

Și corespondentul de război al Antena 3 CNN, Cristi Popovici, s-a numărat printre cei care au primit premiile UZPR pentru jurnalism. La începutul conflictului din Ucraina, Antena 3 a fost singura televiziune din România care a transmis live din mijlocul evenimentelor.

O diplomă de excelență i-a fost înmânată și preotului Eugen Tănăsescu, realizator de emisiuni radio și TV, și purtător de cuvânt al Arhiepsicopiei Tomisului.

Uniuniea Ziariștilor Profesioniști din România este o organizație de presă cu o vechime de peste 100 de ani care, momentan, numără 4.300 de membri.

×
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close