Antena 3 CNN Actualitate Media De Paste, la Antena 2, tot ce-i nOU e pentru tine!

De Paste, la Antena 2, tot ce-i nOU e pentru tine!

De Paste, la Antena 2, tot ce-i nOU e pentru tine!
23 Apr 2011   •   13:05

Antena 2 a pregatit telespectatorilor editii speciale din a caror distributie vor face parte unii dintre cei mai iubiti actori si interpreti romani. Muzica buna, veselie si cele mai tari subiecte sunt cadourile vedetelor Antenei 2 de „Iepuras”, pentru telespectatori.

Astfel, in Sambata Mare,  Fundaţia "Mereu aproape" organizează de la ora 16.00, un teledon dedicat modernizării spitalului pentru copii Grigore Alexandrescu, din Bucureşti. Evenimentul va fi transmis în direct atât pe Antena 2, cât şi pe Antena 1, Antena 3, Euforia TV si Antena International.

Catalin Crisan este Othello
Invitata in emisiunea "Dincolo de aparente", difuzata de la ora 14:30, Andreea Voica, fiica cantaretei de muzica populara, Nicoleta Voica, va dezvalui amanunte nestiute pana acum despre viata sa, iar de la ora 19:00, Mihaela Tatu ii are ca invitati in emisiunea "Celebri sau nu" pe "Othello si Desdemona", interpretati intr-un mod inedit, de Catalin Crisan si Andreea Balan.

Antrenament pentru iesirea din Postul Pastelui, astfel poate fi definita editia speciala "Distractia pe vremea mea", difuzata sambata, de la ora 20:30. Capii rautatilor sunt: dr. Monica Pop, Alexandra Enachescu, Silviu Biris si Vali Craciunescu.

De la ora 22:00, Diana Munteanu Niculescu are la "Conferinta de presa" un invitat "pacatos", in persoana lui Mircea N. Stoian.



Florina Cercel, la „Dincolo de aparente”
In Sfanta zi de Paste, cei mai iubiti cantareti de muzica populara isi dau intalnire in hanul veseliei, unde hangita Mihaela Tatu isi asteapta musafirii cu cozonaci, oua, pasca, drob si toate celelalte bunatati pe care romanii le pregatesc pentru aceasta sarbatoare. Evenimentul are loc la "Hanu' lu' Tatu" incepand cu ora 18:00.

Florina Cercel, o actrita iubita, care si-a dedicat viata teatrului, va trece "Dincolo de aparente", de la ora 16:30, iar de la ora 19:30, "Ministerul de secrete" ii are ca invitati pe Cristian Tantareanu si Matilda Pascal Cojocarita.



Brancu si Lazarus fac concurs de infasat
Intr-un decor de poveste, editia de Paste a emisiunii "Confidential", difuzata de la ora 21:00, pregateste telespectatorilor momente de neuitat. Luis Lazarus si Cristi Brancu vor fi competitorii unui concurs de infasat, Marcel Pavel cat si Aurel Moldoveanu vor canta in premiera doua piese, iar Monica Anghel va uimi audienta prin noul sau look: a slabit, dupa nastere, 12 kilograme.



A doua zi de Paste...
… distractiile si muzica de petrecere continua. Spectatorii fideli ai emisiunii "Dincolo de aparente" vor avea o surpriza placuta, deoarece o noua editie a  talk-show-ului va avea loc luni, de la ora 17:00, avand-o ca invitata pe cantareata Lora.

Emisiunea ''Distractia pe vremea mea'', difuzata luni, de la ora 18:00, ofera o portie dubla  de umor si buna dispozitie. Intr-o editie cu totul si cu totul speciala, invitati de marca precum Mirabela Dauer, Ioan Carmazan, Neylini si Don Baxter vor povesti boacane, amintiri despre prima betie, petreceri de neuitat si nopti memorabile fara supravegherea parintilor.

De la ora 19:30, Mihai Morar isi asteapta telespectatorii cu invitati surpriza, Radu Pietreanu si Nicu Paleru vin la “Agentul VIP”, iar, de la ora 23:30, Lucian Mindruta il are invitat la "Nimic important" pe Oreste.

×
Subiecte în articol: Antena 2
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close