Antena 3 CNN Actualitate Media Ediţii speciale de 8 martie, la Antena 3: Ştirea Zilei şi Sinteza Zilei

Ediţii speciale de 8 martie, la Antena 3: Ştirea Zilei şi Sinteza Zilei

Ediţii speciale de 8 martie, la Antena 3: Ştirea Zilei şi Sinteza Zilei
08 Mar 2011   •   17:22

Guvernul şi-a angajat marţi răspunderea în Parlament pe Codul Muncii. Reprezentanţii USL nu au participat la şedinţa în care Emil Boc şi-a asumat răspunderea pe noul proiect al Codului. Liderii Opoziţiei susţin că asumarea răspunderii este o procedură abuzivă şi arată că premierul Emil Boc nu mai are suficienţi susţinători în Parlament. 

 
În această seară, Antena 3 a programat ediţii speciale ale emisiunilor Ştirea Zilei şi Sinteza Zilei în care se va discuta despre noul Cod al Muncii, ce înseamnă acesta pentru români şi care va fi reacţia Opoziţiei.
 
La ora 20.00, într-o ediţie specială a emisiunii Ştirea Zilei, Gabriela Vrânceanu Firea şi invitaţii săi vor explica tot ce este important de ştiut despre Codul Muncii, asumat de Guvernul Boc.
 
La ora 21:00, Mihai Gâdea şi Râzvan Dumitrescu găzduiesc o ediţie specială a emisiunii Sinteza Zilei, la care vor fi invitaţi liderii Opoziţiei care vor expune variantele de acţiune şi vor face o analiză completă a evenimentelor de astăzi.
 
După transferurile de succes ale lui Răzvan Dumitrescu şi Carmen Avram, în această seara, Oana Stancu şi Adrian Ursu se alătură televiziunii de ştiri numărul unu în România.

 

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close