Antena 3 CNN Actualitate Media Frank Sinatra - Vocea de aur a secolului XX

Frank Sinatra - Vocea de aur a secolului XX

Frank Sinatra - Vocea de aur a secolului XX
08 Iun 2011   •   14:20

Din 9 iunie, Revista Felicia şi casa de discuri Intercont vă dăruiesc “The swing years”, un album de colecţie, semnat de inegalabilul Frank Sinatra, considerat unul dintre cei mai mari cântăreţi ai secolului XX.

CD-ul oferit de Revista Felicia include 20 dintre piesele care l-au făcut celebru pe Sinatra în întreaga lume, printre care hituri “I've got you under my skin”, "Saturday Night (Is the Loneliest Night of the Week)” “I get a kick out of you”, “Night and day” sau “Sweet Lorraine”.

Fiul unor emigranţi italieni, Francis Albert Sinatra a intrat în legendă ca omul care a reuşit să atingă toate inimile, de la şomeri la preşedinţi de stat, de la adolescente la cupluri tihnite de bătrâni. Artistul a fost supranumit “Vocea” din 1943, când 23 dintre piesele lansate de el se aflau în topurile muzicale. Nu a învăţat niciodată să citească, dar a compus şi a cântat timp de zeci de ani, fiind recompensat cu 11 premii Emmy. A jucat în numeroase filme şi a primit un Oscar pentru rolul secundar din pelicula “De aici în eternitate”.

Pachetul revista + CD “The swing years-Frank Sinatra” costă 8,5 lei şi se distribuie împreună cu ediţia din 9 iunie (numărul 252) a Feliciei.
Una dintre cele mai apreciate reviste săptămânale pentru femei, “Felicia”, continuă să ofere produse editoriale de excepţie cititoarelor sale, cadouri pentru inimă şi suflet: pe de o parte muzică - cd-uri cu vocile de aur ale şlagărului românesc (Angela Similea, Mirabela Dauer, Marcel Pavel, Nelu Ploieşteanu, Gabriel Dorobanţu, Adrian Daminescu, Ovidiu Komornyik, Monica Anghel, Sanda Ladoşi, Anastasia Lazariuc, Carmen Tradafir) şi carte – deopotrivă ghiduri practice pentru o viaţă sănătoasă (Indicele Glicemic, 100 reţete Montignac, Mănânc, slăbesc şi mă menţin, Ghidul alimentelor sănătoase, 1000 de reteţe pentru bucătari amatori, SLIM, Dicţionarul plantelor de leac, Ghidul caloriilor, Biblia alimentelor, Ghidul Feng Shui, Ghidul astrologic şi Carte românească de vise) sau best-selleruri ale literaturii universale (Poştaşul sună întotdeauna de două ori, Diabolicele, Femei celebre).

×
Subiecte în articol: Revista Felicia
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close