Antena 3 CNN Actualitate Media Ilinca Vandici prezintă "Showbiz Report", la Antena 2

Ilinca Vandici prezintă "Showbiz Report", la Antena 2

Ilinca Vandici prezintă "Showbiz Report", la Antena 2
30 Mai 2011   •   10:38

Ilinca Vandici este vedeta noii producţii a Antenei 2, “Showbiz Report”, emisiune care va fi transmisă, zilnic, de la 18.30 la 19.30 şi al cărei subiect este legat de cele mai incitante ştiri din ziarul Libertatea.

“Showbiz Report”, cea mai nouă emisiune mondenă de la Antena 2, va fi filmată în mare parte chiar în redacţia ziarului Libertatea. De altfel, show-ul care începe astăzi şi care va fi prezentat de Ilinca Vandici, fiind transmis, de luni până vineri, de Antena 2, începând cu ora 18.30, are ca subiect chiar povestea din spatele celor mai interesante ştiri din ziarul Libertatea. Ilinca îi va intervieva pe reporteri, iar aceştia le vor povesti telespectatorilor detalii care n-au mai avut loc în ziar, culisele ştirilor, vor împărtăşi informaţii şi impresii pe care le-au adunat de-a lungul vremii despre cele mai importante personalităţi ale lumii mondene, politice, sportive sau economice.

VIP-urile, dezbrăcate de secrete
Mai mult, telespectatorii Antenei 2 vor vedea cum se face un ziar, vor intra în intimitatea redacţiei şi, cu această ocazie, vor afla lucruri pe care nu le-au ştiut până acum despre vedete. În plus, începând de astăzi, telespectatorii Antenei 2 vor avea parte şi de un sfert de oră, de la 21.15, de luni până joi, şi de la 20.45, vinerea, când vor afla care este cel mai important subiect din ziarul de a doua zi, bomba de presă pe care o dezvăluie Libertatea.

“În fiecare zi citeşti ziarele şi te întrebi: «Cum au aflat asta?!». Şi eu fac la fel, aşa că te invit să urmărim împreună poveştile din spatele ştirilor. De mâine, de la ora 18.30, voi deveni un fel de reporter special pentru că, în fiecare seară, îţi aduc bombele de presă ale zilei la emisiunea «Showbiz Report»”, dezvăluie, nerăbdătoare să înceapă show-ul, Ilinca Vandici.

×
Subiecte în articol: Ilinca Vandici Antena 2
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close