Antena 3 CNN Actualitate Media Jurnalista Yevgeniya Kironaki, despre reportajul "Cu Dumnezeu de mână": "Și viața mea s-a schimbat după această poveste. Și relația mea cu Dumnezeu s-a schimbat!"

Jurnalista Yevgeniya Kironaki, despre reportajul "Cu Dumnezeu de mână": "Și viața mea s-a schimbat după această poveste. Și relația mea cu Dumnezeu s-a schimbat!"

Jurnalista Yevgeniya Kironaki, despre reportajul "Cu Dumnezeu de mână": "Și viața mea s-a schimbat după această poveste. Și relația mea cu Dumnezeu s-a schimbat!"
03 Iul 2019   •   13:37

Jurnalista de la emisiunea În Premieră de la Antena 3 Yevgeniya Kironaki a vorbit marți seara la Antena 3 despre excepționala poveste pe care a realizat-o în Ucraina și apoi în România.

"Cred că această mână trebuie doar să o întinzi spre Dumnezeu și te va apuca. Noi ne-am tot văzut cu Kamila, trebuia să vezi reacția mea, după ce am văzut-o după o operație. Am fost personal la un medic foarte bun, mi s-a spus că e cel mai bun dintre cei mai buni din România, cu toate rezultatele analizelor pe care le aveam, mi s-a spus în față: Consideră că e moartă! Mi s-a spus în față! Noi cumva ne-am luat speranța că se va face bine. Eu am întrebat dacă e o chestie care ține de România, dacă se poate face ceva în străinătate. Nu, uită! Și faptul că Nicoleta (Șimandan. n.red.), nu știu, nu a zis Uit! Asta e, câteodată Dumnezeu îi mai ia pe unii la el. Nu, Nicoleta a zis: Eu mai bat la niște uși și mai văd ce se întâmplă. Eu îmi cer mii de scuze pentru că mi-a fost foarte greu să o conving pe Nicoleta să participe la emisiune. E cel mai modest om pe care îl cunosc. Mi-a spus: Nu aș vrea să știe stânga ce face dreapta. Credința ei în Dumnezeu a fost atât de puternică încât a zis: Dacă vrea Dumnezeu se poate întâmpla orice. Și s-a întâmplat! Și viața mea s-a schimbat. Și relația mea cu Dumnezeu s-a schimbat după această poveste. Au fost atât de multe minuni pe parcursul acestei perioade încât orb să fii și fără suflet încât să nu îți dai seama că acolo Sus e Cineva tot timpul cu noi. Și trebuie doar să întindem mâna, să rugăm. E rugăciunea aia spusă din toți rărunchii. Rugăciunea aceia în care nu te îndoiești nicio secundă că Dumnezeu există.", a mărturisit Yevgeniya Kironaki.

Puteți vedea un reportaj excepțional AICI. 

Citește șI 

Sinteza Zilei. Povestea spectaculoasă a binelui, din România: "De mână cu Dumnezeu"

Mihai Gâdea: E una dintre cele mai impresionante povești pe care le-am văzut vreodată!

Mărturia Nicoletei Șimandan, femeia care a schimbat destinul a două fetițe românce din Ucraina: "Îmi aduc aminte rugăciunea mea către Dumnezeu: "Doamne, vreau să văd că tu ai un plan cu viața mea!" Și minunea s-a petrecut "

 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close