Antena 3 CNN Actualitate Media Jurnalul Naţional împlineşte 20 de ani de la primul număr

Jurnalul Naţional împlineşte 20 de ani de la primul număr

Jurnalul Naţional împlineşte 20 de ani de la primul număr
07 Iun 2013   •   16:48

Astăzi, ziarul-reper al presei de calitate din România, Jurnalul Național, împlinește 20 de ani de la primul număr. Lansarea din iunie 1993 a reprezentat un moment important în istoria presei scrise din România, iar pe parcursul anilor, Jurnalul Național a devenit cel mai citit ziar de calitate, fiind totodată o adevărată școală de jurnalism.

Tirajele impresionante,  (400.00 de exemplare pe editie), cititorii  fideli  (700.000 per editie),  recunoasterea specialistilor, miile de  scrisorii de multumire venite pe adresa redacției, au facut ca Jurnalul Național să fie ziarul de referință al românilor.

Echipa Jurnalul Național a oferit informații relevante publicului cititor, a scris anchete și reportaje care au făcut istorie, a demarat campanii care au rămas în mintea noastră, precum “Mișcarea de Rezistență”, și a propus românilor să redescopere și să prețuiască valorile prin interviuri și colecții de cărți, precum “Biblioteca pentru toți” sau “Nobel”.

“Cu Jurnalul Naţional, mă identific total, de la prima până la ultima literă, de la primul 'bun de tipar' până la ultimul, de la prima până la ultima picătură de sânge. Îndrăznesc să spun că nu putem exista unul fără celălalt, că Jurnalul Naţional şi Marius Tucă au acelaşi ADN”, a declarat Marius Tucă, directorul Jurnalului Național.

Multumim tuturor celor care sunt alaturi de noi  (cititori, colaboratori, agentiilor de publicitate, tipografilor, echipei Jurnalului Naţional și așa cum spune  Marius Tuca: suntem aici de douăzeci de ani, buni de tipar…”

Prima pagină a Jurnalului Naţional de azi



×
Subiecte în articol: Jurnalul National aniversare Marius Tuca
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close