Antena 3 CNN Actualitate Media Metoda revoluţionară Holford de detoxifiere a ficatului numai cu Revista Felicia

Metoda revoluţionară Holford de detoxifiere a ficatului numai cu Revista Felicia

Metoda revoluţionară Holford de detoxifiere a ficatului numai cu Revista Felicia
19 Ian 2011   •   15:55

Din 20 ianuarie, Revista Felicia vă învaţă cum să vă echilibraţi organismul după excesele culinare din perioada Sărbătorilor de iarnă. “Detoxifierea ficatului în 9 zile”,  volumul semnat de Patrick Holford, celebrul specialist în nutriţie, şi Fiona McDonald Joyce, terapeut nutriţionist, este ghidul complet pentru a vă recăpăta forma şi sănătatea în timp record.

Ficatul este cel mai mare organ multifuncţional, iar funcţionarea lui are un impact major asupra sănătăţii, susţine Patrick Holford. De aceea, metoda pe care o propune nutriţionistul, care porneşte de la cele mai recente descoperiri în domeniul medicinei, are ca rezultate garantate: o stare generală excelentă, atât la nivel fizic cât şi psihic, pierdere în greutate, mai multă energie, o minte mai ageră şi un ten mai luminos.

În primul rând, Holford vă propune să aflaţi dacă aveţi nevoie de o detoxifiere a ficatului, cu ajutorul unor chestionare privind nivelul de energie, digestia şi durerile. Primele trei capitole ale cărţii explică amănunţit etapele procesul de detoxifiere. Veţi afla care sunt cele cinci obiceiuri proaste la care trebuie să renunţaţi, cele mai importante fiind consumul de alcool, cofeină şi grăsimi saturate. Patrick Holford vă propune în schimb cinci obiceiuri sănătoase: beţi 8 pahare de apă zilnic, consumaţi superalimente –seminţe, verdeţuri, sucuri naturale - , luaţi antioxidanţi, suplimente pentru detoxifiere şi faceţi zilnic exerciţii.

Capitolul dedicat procesului de detoxifiere propriu-zis vă stabileşte meniul pentru cele nouă zile de aplicare a metodei. Nutriţionistul britanic vă vine în ajutor punându-vă la dispoziţie liste de cumpărături gata întocmite şi un orar clar pentru utilizarea suplimentelor nutritive care susţin procesul de detoxifiere. Reţete apetisante şi uşor de realizat vă aşteaptă în capitolul şase, atât pentru prepararea de mâncăruri cât şi pentru sucuri naturale şi cocteiluri de fructe şi legume, cu ingrediente naturale şi pline de savoare.

Renumitul nutriţionist britanic Patrick Holford este autorul a peste 30 de volume dedicate nutriţiei sănătoase şi păstrării sănătăţii, traduse în 15 limbi şi care s-au vândut în peste un milion de exemplare. Printre acestea se numără: “Cartea nutriţiei optime”, “Alergii alimentare – prevenire, depistare, tratare”, “Spuneţi NU bolilor de inimă”, “Spuneţi NU cancerului” şi “Dieta cu încărcătură glicemică scăzută Holford”. A fondat în 1984 “Institute for Optimum Nutrition” din Londra şi este directorul Fundaţiei “Food for the Brain”. Fiona McDonald Joyce este terapeut nutriţionist şi consultant gastronomic. Împreună cu Patrick Holford, a publicat “The Holford Low-GL Diet Cookbook” şi “Smart Food for Smart Kids”.

Pachetul revista + carte “Detoxifierea ficatului în 9 zilei” este de 8,5 lei şi se distribuie împreună cu ediţia din 20 ianuarie (numarul 232) a revistei Felicia.

Una dintre cele mai apreciate reviste săptămânale pentru femei, “Felicia”, continuă să ofere produse editoriale de excepţie cititoarelor sale, cadouri pentru inimă şi suflet: pe de o parte muzică - cd-uri cu vocile de aur ale şlagărului românesc (Angela Similea, Mirabela Dauer, Marcel Pavel, Nelu Ploieşteanu, Gabriel Dorobanţu, Adrian Daminescu, Ovidiu Komornyik, Monica Anghel, Sanda Ladoşi, Anastasia Lazariuc, Carmen Trandafir) şi carte – deopotrivă ghiduri practice pentru o viaţă sănătoasă (Mănânc, slăbesc şi mă menţin, Ghidul alimentelor sănătoase, 1000 de reteţe pentru bucătari amatori, SLIM, Dicţionarul plantelor de leac, Ghidul caloriilor, Biblia alimentelor, Ghidul Feng Shui, Ghidul astrologic şi Carte românească de vise) sau best-selleruri ale literaturii universale (Poştaşul sună întotdeauna de două ori, Diabolicele, Femei celebre).


×
Subiecte în articol: Revista Felicia
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close