Antena 3 CNN Actualitate Media Mihai Morar: "Aştept 9 aprilie cu emoţia şcolarului care îşi pregăteşte rolul pentru serbare"

Mihai Morar: "Aştept 9 aprilie cu emoţia şcolarului care îşi pregăteşte rolul pentru serbare"

Mihai Morar: "Aştept 9 aprilie cu emoţia şcolarului care îşi pregăteşte rolul pentru serbare"
08 Apr 2012   •   13:29

Mihai Morar a acordat un interviu pentru www.antena2.ro, în care a vorbit despre insemnatatea pe care o are, pentru el, postul Antena 2, despre invitatul care l-a marcat profund, cat si despre pregatirile pe care le face pentru marea petrecere din 9 aprilie, cand Antena 2 implineste cinci ani.

"Zilele trecute am revazut una din emisiunile cu Florin Piersic. E examenul suprem pentru orice moderator tv. E entertainment 100 %: show, emotie, intriga... A fost o emisiune poveste! Daca isi imagineaza cineva ca o emisiune cu Piersic inseamna sa spui ''Buna seara, dragi telespectatori!'' si sa il lasi sa vorbeasca, se inseala. Tin minte ca a recitat, am spart seminte ca Margelatu impreuna, i-am adus-o in platou pe domnita Ralu, am avut exclusivitati. Iar la final m-am uitat pe desfasurator: culmea, bifasem tot ce era trecut acolo inainte de emisiune, conform planului", şi-a amintit Mihai Morar.

Citeşte interviul integral pe www.antena2.ro.

×
Subiecte în articol: Mihai Morar Antena 2
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close