Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea arată cum va demonstra în faţa CNA-ului: Va fi un miting cu două persoane

Mircea Badea arată cum va demonstra în faţa CNA-ului: Va fi un miting cu două persoane

Mircea Badea arată cum va demonstra în faţa CNA-ului: Va fi un miting cu două persoane
03 Noi 2010   •   22:53

Mircea Badea a făcut miercuri seară, la Sinteza Zilei o mică demonstraţie înaintea mitingului care urmează să se desfăşoare săptămâna viitoare în faţa CNA-ului. Astfel, prezentatorul emisiunii În gura presei a venit în studio cu două megafoane, aşa cum se întâlnesc de obicei la asemenea manifestaţii. Împreună cu el a ţipat şi Victor Ciutacu în megafon, asurzindu-i şi pe ceilalţi invitaţi din studioul Antenei 3.

“Miting de două persoane se poate? Da. Am scris doi în loc de 5.000 şi am iscălit”, a spus Badea. El a povestit cum s-a dus la Primărie pentru a primi aprobare de miting şi a aflat că va fi supravegheat de multe persoane din serviciile secrete, conform legilor în vigoare. “Mai lipseşte doar semnătura lui Oprescu acum, dar în principiu va semna”, a explicat Mircea Badea.

Badea: Va fi un miting cu două persoane



Mircea Badea şi Victor Ciutacu sunt hotărâţi să organizeze un miting în faţa sediului CNA, ca urmare a amenzilor pe care Consiliul continuă să le trimită postului Antena 3, unde sunt difuzate emisiunile celor doi. Mircea Badea a anunţat, săptămâna trecută, tot la "Sinteza Zilei", că la acest miting îşi pune în joc chiar emisiunea "În gura presei".

"O să facem un miting adevărat. O să facem un miting la care eu îmi pun miză emisiunea. Dacă la mitingul cu pricina nu se vor zgudui, la propriu, din cauza scandărilor geamurile CNA-ului, eu renunţ la emisiune. Eu nu pot să fac emisiune în acest fel, în acest registru, despre aceste teme într-o ţară inertă. (...) Dacă nu se zguduie scaunele de sub fundurile lor la acest miting, eu renunţ la emisiune", a spus Mircea Badea.

"O să fie un miting cât se poate de serios şi cât se poate de apolitic. (...) Va fi în măsura în care domnul Oprescu ne va da aprobarea", a completat Victor Ciutacu, realizatorul emisiunii "Vorbe Grele".

Badea şi Ciutacu vor să facă miting în faţa CNA

×
Subiecte în articol: Mircea Badea victor ciutacu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close