Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Ciutacu ţine la tăvăleală. De-asta procurorii l-au scos de sub urmărire penală pe agresorul lui

Mircea Badea: Ciutacu ţine la tăvăleală. De-asta procurorii l-au scos de sub urmărire penală pe agresorul lui

Mircea Badea: Ciutacu ţine la tăvăleală. De-asta procurorii l-au scos de sub urmărire penală pe agresorul lui
Sursa foto: Foto: Videonews
19 Sep 2011   •   13:39

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a comentat în ediţia de duminică seara a emisiunii „În gura presei“ un articol de pe blogul lui Victor Ciutacu. Articolul se referă la o decizie a instanţei cu privire la un incident destul de neplăcut petrecut în urmă cu câteva luni într-un spaţiu public. Este vorba de incidentul în care a fost implicat fără voia sa jurnalistul Victor Ciutacu. Acesta a fost agresat verbal, în prezenţa fiului său minor, de un bărbat în timp ce se afla într-un mall din Bucureşti.

Potrivit lui Badea, decizia instanţei arată cu alte cuvinte că „Ciutacu ţine la tăvăleală“. Asta reiese din faptul că procurorii au decis scoaterea de sub urmărirea penală a agresorului ca urmare a faptului că realizatorul emisiunii „Vorbe grele“ nu s-ar fi speriat în urma agresiunii.

„El (n.r. - Victor Ciutacu) este obişnuit să îl înjure lumea. [...] Are atâţia plătiţi domnul preşedinte întru agresarea, chiar şi psihică, a ăstora care nu îl plac, încât este obişnuit. Nu îşi dă ochii peste cap“, a comentat Badea referitor la decizia instanţei care a judecat cazul.

„Ştiţi cum se numeşte asta în drept? Vorbesc cu procurorii de la sectorul 1. Poate nu au făcut facultatea, poate nu au fost d-ăia care au luat examenul la INM (n.r. - Institutul Superior al Magistraturii), poate sunt d-ăia de au venit de la o firmă unde au fost consilieri juridic. Altfel, ar fi ştiut că infracţiunea persistă. Aşa se numeşte în termeni juridici. E aproape cum e aia cu coafura - coafura rezistă. Ei, fapta persistă. Că tocmai asta e ideea - presupunem că Ciutacu nu s-a speriat, poate era beat, dar faptul că ăla l-a ameninţat rămâne, fapta rămâne indiferent dacă Ciutacu a făcut piş sau dimpotrivă când l-a ameninţat ăla. Mai departe. Ştiţi că era şi un minor?! Ei, el e ca un copil, practic. Ăla sigur s-a speriat.“, şi-a încheiat pledoaria Badea.
 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close