Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: L-aţi auzit pe consilierul Fota vorbind în engleză? Ţara e pe mâini bune

Mircea Badea: L-aţi auzit pe consilierul Fota vorbind în engleză? Ţara e pe mâini bune

Mircea Badea: L-aţi auzit pe consilierul Fota vorbind în engleză? Ţara e pe mâini bune
Sursa foto: Foto: Video News
31 Oct 2010   •   23:50

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În Gura Presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea comentează un clip difuzat la Sinteza Zilei, în care consilierul prezidenţial pe probleme de Apărare, Iulian Fota, se exprimă cu mare dificultate, în limba engleză, la o întâlnire. Realizatorul "În gura presei" se întreabă dacă nu cumva consilierul întâmpină aceleaşi probleme şi în limba română şi trage concluzia că ţara se află pe mâini bune.

"Eu mă simt bine. De ce să mă simt altfel decât bine? (...) Ţara e pe mâini bune, ce să mai... Care este problema? Dânsul este consilier pe ce? Dacă a zis de security of ză Black Sea, asta cred că e cu ceva pe securitate. Dar în româna l-a auzit cineva? Se descurcă, adică se exprimă? Ştie cum îl cheamă?", comentează Mircea Badea inedita înregistrare.

Mircea Badea, despre engleza lui Iulian Fota

 
Vedeţi înregistrările emisiunii  În gura presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

×
Subiecte în articol: Mircea Badea engleza În gura presei
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close