Antena 3 CNN Actualitate Media Nat King Cole ? muzică pentru sufletele romantice

Nat King Cole ? muzică pentru sufletele romantice

Nat King Cole ? muzică pentru sufletele romantice
28 Iul 2010   •   19:54

Numarul 207 al Revistei Felicia din data de 29 iulie va aduce in dar un album de colectie, semnat de unul dintre artistii exceptionali ai lumii, Nat King Cole. CD-ul ?Greatest Hits? include 13 dintre cele mai indragite si fredonate cantece ale legendarului interpret american, printre care ?Dream a little dream of me?, ?Sweet Lorraine?, ?Mona Lisa?, ?Get your kicks on/Route 66? sau ?When I fall in love?.

Albumul cuprinde si hitul ?Unforgettable?, una dintre cele mai cunoscute melodii interpretate de Nat King Cole. Versiunea inregistrata de Natalie Cole, fiica cantaretului, in 1991, a piesei ?Unfforgettable? a obtinut premiul Grammy si discul de aur. De asemenea, veti regasi pe acest album cantecul ?Smile?, a carui muzica a fost compusa de Charlie Chaplin pentru filmul sau ?Modern times?. Nat King Cole a interpretat pentru prima oara ?Smile? in 1954.

Muzica lui Nat King Cole este o muzica pentru sufletele romantice, sensibile, pline de mister si pasiune. Posesorul unei voci inegalabile, Nat King Cole a fost un artist apreciat la nivel mondial de toate generatiile. Multe dintre piesele interpretate de-a lungul vremii au ocupat un loc fruntas in topurile importante din intreaga lume. Un exemplu special il reprezinta ?Mona Lisa?, care, imediat dupa aparitie, s-a clasat in fruntea topului Billboard, unde a ramas timp de doua luni. Artistul a compus peste 100 de piese si a lansat peste 20 de albume in cariera sa.

Pachetul revista +CD este de 8,5 lei si se distribuie impreuna cu editia din 29 iulie (numarul 207) a revistei Felicia.

Una dintre cele mai apreciate reviste saptamanale pentru femei, ?Felicia?, continua sa ofere produse editoriale de exceptie cititoarelor sale, cadouri pentru inima si suflet: pe de o parte muzica - cd-uri cu vocile de aur ale slagarului romanesc (Angela Similea, Mirabela Dauer, Marcel Pavel, Nelu Ploiesteanu, Gabriel Dorobantu, Adrian Daminescu, Ovidiu Komornyik, Monica Anghel, Sanda Ladosi, Anastasia Lazariuc, Carmen Tradafir) si carte ? deopotriva ghiduri practice pentru o viata sanatoasa (Mananc, slabesc si ma mentin, Ghidul alimentelor sanatoase, 1000 de retete pentru bucatari amatori, SLIM, Dictionarul plantelor de leac, Ghidul caloriilor, Biblia alimentelor, Ghidul Feng Shui, Ghidul astrologic si Carte romaneasca de vise) sau best-selleruri ale literaturii universale (Postasul suna intotdeauna de doua ori, Diabolicele, Femei celebre).

×
Subiecte în articol: Revista Felicia
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close