Antena 3 CNN Actualitate Media O nouă lovitură pentru organizatorii concertului lui Robbie Williams la Bucureşti. Ce s-a întâmplat cu pagina de Facebook

O nouă lovitură pentru organizatorii concertului lui Robbie Williams la Bucureşti. Ce s-a întâmplat cu pagina de Facebook

O nouă lovitură pentru organizatorii concertului lui Robbie Williams la Bucureşti. Ce s-a întâmplat cu pagina de Facebook
20 Iul 2015   •   18:09

Pe 17 iulie, aproximativ 65.000 de oameni au avut ocazia să-l vadă pentru prima oară în România pe Robbie Williams, muzician care a oferit un show cu totul deosebit în faţa Palatului Parlamentului. Sub egida Let Me Entertain You, Robbie Williams a oferit concertul anului 2015 în România.

Din păcate, atât înainte cât şi în timpul concertului, organizatorii s-au confruntat cu o serie de probleme care au creat un disconfort spectatorilor. Deşi şi-au cerut scuze, organizatorii de la D&D East Entertainment nu au scăpat de furia fanilor. 

Peste 150 de reclamaţii au fost înregistrate la ANPC, însă feedback-ul fanilor a fost mult mai vizibil pe Facebook. Pe pagina oficială a organizatorilor s-au înmulţit recenziile de o stea. Dacă în urmă cu câteva luni mai obţineau recenzii de 3, 4 sau chiar 5 stele din partea internauţilor, cei de la D&D East Entertainment au asistat neputincioşi cum ratingul lor a căzut în cap şi a ajuns la o medie sub 2 stele.

Sute de recenzii au fost lăsate de fanii lui Robbie Williams, iar scuzele prezentate de organizatori nu au făcut altceva decât să îi înrăiască.

"Oana Comşa — 1 stea - Nu voiam sa las niciun review, dar 'scuza' voastra in care va deziceti de orice responsabilitate (ca-n clasa a treia) pentru concertul RW m-a convins ca nu ati invatat nimic din asta", este unul dintre comentarii.

Un alt utilizator de Facebook i-a acuzat pe organizatori că au inventat scuza cu firma de catering, în condiţiile în care nu dau numele acesteia deşi au promis că "vor depune toate diligenţele ca firma să îşi înceteze activitatea si sa nu mai aiba posibilitatea de a pune nici un organizator in aceeasi situatie ca a noastra".

Mai multe recenzii pe pagina de Facebook.


×
Subiecte în articol: robbie williams
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close