Antena 3 CNN Actualitate Media Olivia Steer, declarații halucinante: „Nu cumva vaccinații îi îmbolnăvesc pe nevaccinați?”

Olivia Steer, declarații halucinante: „Nu cumva vaccinații îi îmbolnăvesc pe nevaccinați?”

Olivia Steer, declarații halucinante: „Nu cumva vaccinații îi îmbolnăvesc pe nevaccinați?”
Sursa foto: Foto: Instagram/Olivia Steer
21 Mar 2019   •   17:36

Olivia Steer a făcut noi declarații halucinante în lupta sa cu medicii care susțin vaccinarea. 

Invitată în emisiunea „Vorbește lumea”, alături de medicul pediatru Mihai Craiu, aceasta a făcut o afirmație de-a dreptul șocantă. 

Mihai Craiu a precizat, în cadrul unei discuții privind epidemia de rujeolă din România, că “pentru bolile care omoară este absolut necesară vaccinarea”.

″În prezent există o epidemie de rujeolă în România. Sunt 16.000 de cazuri de rujeolă, din septembrie 2016, și sunt 62 de decese. Din toți cei 62, există 61 de nevaccinați și un vaccinat, care însă prezenta alte comorbități. În aceste cazuri, picătura care a umplut paharul a fost rujeolă”, a declarat medicul Mihai Craiu, potrivit stirileprotv.ro.

În replică, Olivia Steer a declarat: “Domnul doctor trebuie să precizeze că există 2 tipuri de vaccin, virusul sălbatic și virusul derivat din vaccin. Se știe sau s-a analizat dacă virusul cu care au fost infestați acei copii provine din vaccin sau este sălbatic? Ca să știm și noi dacă nu cumva tocmai vaccinații îi îmbolnăvesc pe cei nevaccinați”.

Mihai Craiu a răspuns că rujeola este extrem de contagioasă și că 9 din 10 copiii nevaccinați se pot îmbolnăvi în cazul în care intră în contact cu un copil bolnav.

 

 

×
Subiecte în articol: olivia steer
Parteneri
Anunț important pentru români: ”Prețul polițelor RCA nu va crește”
x close