Antena 3 CNN Actualitate Media Oreste: Ai noştri nu s-au bătut aşa, de unii singuri, ca alte posturi de televiziune. Antena 3 are locul ei în lume

Oreste: Ai noştri nu s-au bătut aşa, de unii singuri, ca alte posturi de televiziune. Antena 3 are locul ei în lume

Oreste: Ai noştri nu s-au bătut aşa, de unii singuri, ca alte posturi de televiziune. Antena 3 are locul ei în lume
Sursa foto: Foto: Antena 3
10 Apr 2013   •   22:53

Oreste Teodorescu, prezent şi el la marele eveniment, în care Carmen Avram şi echipa emisiunii „În premieră” au fost desemnaţi câştigători la New York Festivals World’s Best Television & Film 2013, a subliniat, miercuri seară, de la Las Vegas, că reuşita echipei este cu atât mai mare cu cât, printre laureaţi s-au numărat CNN, NBC, ABC, Deutsche Welle, ESPN, ITV Studios, Yahoo! Studios & Yahoo! Sports, Fuji Television Network, ş.a.

"Oricât de mult m-am străduit să îmi placă America nu am reuşit. Festivalul la care aţi participat, noi în calitate de bodyguarzi, a întrunit pe scenă nişte producţii foarte importante din toată lumea. Ai noştri nu s-au bătut aşa de unii singuri, aşa ca alte posturi de televiziune", a comentat Oreste.

Antena 3 este singura televiziune din România premiată cu Gold World Medal la New York Festivals World’s Best Television & Films 2013. Reportajul "Pe-un picior de iad" a fost premiat la Gala de la Las Vegas. Carmen Avram şi echipa emisiunii „În premieră” au fost desemnaţi câştigători la New York Festivals World’s Best Television & Film 2013.

Antena 3 a obţinut premiul pentru cea mai bună imagine pentru reportajul "Pe-un picior de Iad" semnat Carmen Moise - reporter, Cristian Tamas - operator si Lenard Zsolt - editor.

(Materialul poate fi urmărit aici)

Nume importante din industria televiziunii şi a filmului au participat la competiţia pentru cele mai bune producţii, printre laureaţi numărându-se CNN, NBC, ABC, Deutsche Welle, ESPN, ITV Studios, Yahoo! Studios & Yahoo! Sports, Fuji Television Network, Showtime Networks ş.a..

Câştigătorii au fost desemnaţi de un juriu format din regizori, producători şi scenarişti consacraţi, alături de profesionişti de media din întreaga lume.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat la CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

Urmăreşte înregistrarea integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".




×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close