Antena 3 CNN Actualitate Media Petiția "Elena Udrea, prima femeie pe o bancnotă" a fost refuzată. Victor Ciutacu este dezgustat

Petiția "Elena Udrea, prima femeie pe o bancnotă" a fost refuzată. Victor Ciutacu este dezgustat

Petiția "Elena Udrea, prima femeie pe o bancnotă" a fost refuzată. Victor Ciutacu este dezgustat
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Noi 2012   •   18:13

Victor Ciutacu s-a declarat absolut dezgustat de cenzura la care este supus ca simplu petiționar și condamnă rezultatul eforturilor sale, deoarece administratorii site-ului de petiții online i-au refuzat și de această dată petiția susținută și de Mircea Badea: "Elena Udrea, prima femeie pe o bancnota".

Propunerea lui Victor Ciutacu a fost următoarea:  "Petitie: Elena Udrea, prima femeie pe o bancnota! E frumoasa, e valoroasa, e talentata, a condus doua ministere grele, iubeste oamenii si banii. E iubita de toti romanii sinceri, are un sot minunat pe care-l adora. Nu exista personalitate feminina de prim rang care sa merite mai mult onoarea de a ilustra noua bancnota romaneasca."

"Sunt revoltat, mi-am pierdut compasul. Nu pot intelege de ce acesti cenzori de stanga nu o apreciaza pe doamna Udrea. Voi face toate demersurile necesare sa-i apar onoarea doamnei Udrea si sunt convins ca domnul Badea mi se va alatura intr-un efort comun. Spun asta pentru ca in mesajul pe care mi l-au trimis administratorii site-ului de petitii se arata: "consideram ca sunt sanse foarte slabe ca petitia sa fie luata in considerare". Protestez! Daca este vreo femeie mai potrivita sa apara pe bancnota de o mie de lei, aceasta este doamna Udrea. Desi, personal, il prefer pe Fuego."

×
Subiecte în articol: victor ciutacu Mircea Badea
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close