Antena 3 CNN Actualitate Media Program de 7 zile de slăbire rapidă doar cu Revista Felicia!

Program de 7 zile de slăbire rapidă doar cu Revista Felicia!

Program de 7 zile de slăbire rapidă doar cu Revista Felicia!
21 Iun 2011   •   10:18

Din 23 iunie, Revista Felicia vă propune să slăbiţi în mod sănătos şi rapid, cu ajutorul dietei cu încărcătură glicemică, supranumită “dieta esenţială”, elaborată de cunoscutul medic nutriţionist Nigel Denby.

“Dieta esenţială” a fost realizată după ani de teste, de cercetări şi de adaptări, astfel încât să asigure un mod sănătos de a mânca şi un control ferm asupra greutăţii. „Dieta funcţionează, este simplu de urmat, se bazează pe dovezi ştiinţifice temeinice şi este potrivită tuturor. Nu este necesară calcularea caloriilor sau cântărirea alimentelor. Acesta pentru că este un regim pe viaţă, ce nu trebuie urmat doar după Crăciun”, susţine Nigel Denby.

Cartea conţine un program de slăbire bazat pe meniuri săptămânale, pornind de la principiul conform căruia, pentru a pierde în greutate, trebuie favorizate alimentele cu indice glicemic mic. Secretele dietei propuse de Nigel Denby includ recomandări foarte simplu de urmat: mâncaţi zilnic trei mese şi două gustări, folosiţi ghidurile de cumpărături şi listele de alimente, nu cântăriţi tot ce mâncaţi şi faceţi multă mişcare.

Nutriţionistul vă lansează provocarea celor 1800 de secunde – cea care vă va ajuta să vă mişcaţi mai mult şi să scăpaţi de kilogramele în plus. Este suficient ca în cele 1800 secunde – adică 30 de minute -  să mergeţi pe jos, să plimbaţi câinele sau să ieşiţi din birou în pauza de prânz. Rezultatele nu vor întârzia să apară. „Slăbirea nu este niciodată constantă. Nici un corp nu slăbeşte săptămânal în cantităţi egale, susţine Denby. De aceea, el propune ghiduri de alimentaţie corectă şi sănătoasă. Puteţi alege între planul prietenos, planul vegetarian, planul pentru gurmanzi, toate gândite pentru o săptămână”, spune Nigel Denby.

Un capitol special al cărţii este dedicat reţetelor apetisante şi rapid de preparat, adaptate fiecărui plan. Puteţi alege chifteluţe cu năut şi susan, paste cu dovlecei, usturoi şi busuioc, fructe de pădure cu iaurt grecesc sau pui picant cu alune.

Renumitul medic nutriţionist britanic, Nigel Denby, este autorul a zece cărți de succes în domeniul nutriției. Deține un cabinet specializat în cadrul căruia tratează, prin intermediul dietei cu încărcătură glicemică scăzută, problemele de greutate, sindromul premenstrual/menopauza, sindromul de intestin iritabil şi intoleranța alimentară. Semnează articole în publicațiile Sunday Telegraph, Somerfi eld, Zest, Essentials şi Healthy Living şi este frecvent invitatul unor emisiuni radio şi TV precum Th e One Show şi BBC Breakfast, la BBC1.

Pachetul revista + carte “Dieta cu încărcătură glicemică,” este de 8,5 lei şi se distribuie împreună cu ediţia din 23 iunie (numarul 254) a revistei Felicia.

Una dintre cele mai apreciate reviste săptămânale pentru femei, “Felicia”, continuă să ofere produse editoriale de excepţie cititoarelor sale, cadouri pentru inimă şi suflet: pe de o parte muzică - cd-uri cu vocile de aur ale şlagărului românesc (Angela Similea, Mirabela Dauer, Marcel Pavel, Nelu Ploieşteanu, Gabriel Dorobanţu, Adrian Daminescu, Ovidiu Komornyik, Monica Anghel, Sanda Ladoşi, Anastasia Lazariuc, Carmen Trandafir) şi carte – deopotrivă ghiduri practice pentru o viaţă sănătoasă (Mănânc, slăbesc şi mă menţin, Ghidul alimentelor sănătoase, 1000 de reteţe pentru bucătari amatori, SLIM, Dicţionarul plantelor de leac, Ghidul caloriilor, Biblia alimentelor, Ghidul Feng Shui, Ghidul astrologic şi Carte românească de vise) sau best-selleruri ale literaturii universale (Poştaşul sună întotdeauna de două ori, Diabolicele, Femei celebre).


×
Subiecte în articol: Revista Felicia
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close