Antena 3 CNN Actualitate Media Revelionul mai asilor... decat altii, la Antena2!

Revelionul mai asilor... decat altii, la Antena2!

Revelionul mai asilor... decat altii, la Antena2!
29 Dec 2011   •   14:43

Seara de Revelion incepe la Antena2 cu o editie speciala a emisiunii Dincolo de Aparente, unde Florentina Fantanaru sta de vorba despre ce s-a intamplat in 2011, dar si despre ce urmeaza in 2012, cu Gigi Becali in persoana!

"Conferinta de presa" il aduce pe Oreste, care dezvaluie previziunile anului 2012 numai de el stiute si tinute in mare secret!

Imediat incepe si Dubandada, unde Andrei Duban starneste hohote de ras intr-o editie dedicata noptii de Revelion. De la ora 22 incepe “Sus pe bar cu Morar”, unde, intr-o atmosfera de club, cu fete care danseaza pe bar, 15 mari artisti vor canta exact opusul a ceea ce canta de obicei. Adi Minune va canta melodia “Copacul”, Mirabela Dauer va canta o manea, Maria Carneci va interpreta un cantec al trupei Asia, iar Jean de la Craiova o sa cante Voltaj, “Ca la 20 de ani”.

Cristi Brancu va distreaza Cu Bancu la Brancu – cu o colectie de bancuri pastrate special pentru noaptea de Revelion! Preia mai departe cu un megashow Oana Turcu, la “Ai chef de Confidential” si "Petrecem K Nebunii de Sfarsitul lumii" continua pana dimineata petrecerea noptii de …Revelionul mayAsilor decat altii!

Pe 1 ianuarie nu pierdeti Gala Premiilor Confidential, unde vor fi premiate cele mai importante personalitati ale anului 2011!

×
Subiecte în articol: Antena 2
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close