Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 13 octombrie: "Profetul crizei" şi-a scos firma la vânzare din cauza pierderilor

Revista presei - 13 octombrie: "Profetul crizei" şi-a scos firma la vânzare din cauza pierderilor

Revista presei - 13 octombrie: "Profetul crizei" şi-a scos firma la vânzare din cauza pierderilor
Sursa foto: Foto: southkoreatimes.wordpress.com
de M.Z.    |    13 Oct 2011   •   11:18
Fin.ro: Roubini şi-a scos compania la vânzare din cauza pierderilor. Roubini Global Economics, compania de cercetare în domeniul investiţiilor la nivel mondial, a fost scoasă la vânzare, în condiţiile unor pierderi estimate pentru acest an la două milioane de dolari şi ale unor venituri de 14 milioane de dolari. Compania a fost fondată în 2004 de „profetul crizei” Nouriel Roubini, care a arătat recent că, pentru salvarea lumii, ar fi necesare fonduri de 1.200 de miliarde de dolari. Preţul cerut pentru RGE este necunoscut.

Ghimpele: Ministerul Sănătăţii vrea să introducă asigurările private de sănătate până la sfârşitul anului. În plus, Ministerul mai are în vedere şi să creeze mai multe case de asigurări particulare, care să fie coordonate de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS). Proiectul de lege prevede ca pachetul de bază al fiecărui asigurat să fie de minimum 200 de euro.

România liberă: Verişorul Noricăi Nicolai, milionar pe seama statului în ţara viermilor de mătase. Institutul de Sericicultură a fost distrus şi vândut bucată cu bucată de oamenii care s-au perindat la conducere în ultimii 11 ani. Miza? Este amplasat într-o zonă imobiliară excelentă, pe DN1, aproape de  complexul „Stejarii" al lui Ion Ţiriac şi de „Băneasa Development" al lui Gabriel Popoviciu. Cel mai important beneficiar este Marian Clinci, vărul Noricăi Nicolai. În 2000, când Nicolai (PNL) era secretar de stat la Ministerul Muncii, vărul acesteia, Marian Clinci, a reuşit să cumpere 11.902 mp de teren, plus 1.900 mp de drumuri şi căi de acces la un preţ ridicol: 27.000 de dolari.

Jurnalul Naţional: Prima declaraţie a lui Cioacă în faţa instanţei. Vezi cum s-a apărat soţul Elodiei (EXCLUSIV). Acuzat de instigare la comiterea unor infracţiuni informatice, poliţistul contrazice verbal toate probele existente la dosar. Versiunea pe care el a prezentat-o instanţei este însă în totală contradicţie cu faptele prezentate în actul de acuzare şi cu probele directe depuse de anchetatori la dosar.

Puterea: Cum să ţii în viaţă un deputat mort. Camera Deputaţilor nu a validat nici până acum decesul deputatului UDMR, Palfi Zoltan. Responsabilul de această formalitate, PDL-istul Petru Călian, propune vacantarea „la pachet" a trei locuri de deputat rămase libere, inclusiv cel al parlamentarului UDMR. Opoziţia susţine că puterea ar fi întârziat în mod voit până acum procedura pentru a găsi candidaţi.








×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close