Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 27 septembrie: Udrea deschide uşa pentru Becali, Vadim şi Diaconescu

Revista presei - 27 septembrie: Udrea deschide uşa pentru Becali, Vadim şi Diaconescu

Revista presei - 27 septembrie: Udrea deschide uşa pentru Becali, Vadim şi Diaconescu
Sursa foto: Foto: nationalist.ro
27 Sep 2011   •   14:35
Adevărul: Udrea deschide uşa pentru Becali, Vadim şi Diaconescu. Din Adevărul aflăm că celebra „Mişcare Populară" începe să prindă contur. Elena Udrea a anunţat că partidul va începe negocierile pentru formarea noii structuri politice inclusiv cu Gigi Becali, Corneliu Vadim Tudor şi Dan Diaconescu. Udrea spune că problemele de imagine pe care le-ar putea crea asocierea cu aceştia nu reprezintă un impediment.

Jurnalul Naţional:
Program românesc de calculator specializat în minuni medicale, inventat de Mafie. Operaţiunea "Bani din diagnostice", dirijată din anticamera ministrului Sănătăţii. Jurnalul Naţional ne spune reţeta de succes a unor firme care câştigă milioane de lei din codificarea informatizată a diagnosticelor pacienţilor. Aceste firme umflă datele statistice care sunt transferate de la spitale la minister, astfel încât să reiasă că spitalul a muncit mai mult decât în realitate, a cheltuit mai mult, iar anul viitor are nevoie de un buget mai consistent. Totul pe banii contribuabililor.

Puterea: "Autostrada" lui Boc, 15 milioane de euro. Puterea ne informează asupra noului obiectiv turistic al României. Acesta a fost identificat fix la Răchiţele, satul natal al premierului Emil Boc. Cel puţin aşa scrie pe site-ul oficial de licitaţii publice. În iulie 2009 au demarat lucrările la un drum de importanţă naţională care leagă localitatea de restul lumii. Investiţia se ridică la 15 milioane de euro, însă dupa 2 ani drumul nu este gata.

Gândul: Lumea în criză. Rezultatele discuţiilor de la Washington: FMI vrea mai mulţi bani, falimentul Greciei pare doar o chestiune de timp, iar salvarea UE va fi mult mai scumpă decât se estima. Din Gândul aflăm că discuţiile avute între oficialii mai multor state europene cu diverşi reprezentanţi ai marilor grupului financiare, prilejuite de întâlnirea anuală a FMI cu Banca Mondială, nu au adus rezultatele scontate. Discuţiile, avute la Washington s-au concentrat după cum era de aşteptat, pe situaţia din zona euro şi pe problema Greciei.

România Liberă: Galaţi, singurul oraş cu aer curat din România. Vezi topul celor mai poluate oraşe din ţară. România Liberă ne spune care sunt cele mai poluate oraşe din România. Astfel, în fruntea topului se află Iaşiul, cu cea mai mare poluare din ţară, iar la polul opus Galaţiul, care deşi are un combinat siderurgic, se încadrează în normele Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, fiind oraşul cu cel mai curat aer din România.







×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close