Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 29 noiembrie: PDL intră în Bibliotecă. Cum se scanează buletinele studenţilor care vor abonament gratuit la BCU

Revista presei - 29 noiembrie: PDL intră în Bibliotecă. Cum se scanează buletinele studenţilor care vor abonament gratuit la BCU

Revista presei - 29 noiembrie: PDL intră în Bibliotecă. Cum se scanează buletinele studenţilor care vor abonament gratuit la BCU
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    29 Noi 2011   •   10:48
gandul.info: PDL intră în Bibliotecă. Cum se scanează în Modrogan buletinele studenţilor care vor abonament gratuit la BCU. "Promovăm valorile", campanie derulată de Organizaţia de Tineret a PDL redeschide problema datelor oficiale cu caracter personal pe care partidul aflat la putere le solicită participanţilor la programele sale. La sediul PDL Bucureşti, doi tineri prezintă oferta: abonament gratuit timp de un an la Biblioteca Centrală şi posibilitatea de a deveni membru al organizaţiei. Apoi, solicită cartea de identitate pe care o scanează şi o copiază la imprimantă şi face pe loc şi câteva poze tip buletin. Directorul BCU Bucureşti, Mireille Rădoi, membru PDL, însă neagă că ar fi încheiat un parteneriat cu OTPDL.

Jurnalul Naţional
: Preoţii români - rugaţi de Ministerul Comunicaţiilor să ţină predici despre internet. Ce a răspuns Patriarhia. Popularizarea internetului a devenit sarcină divină. Ministrul Comunicaţiilor a demarat o campanie de alfabetizare digitală în ţară, solicitând sprijinul Patriarhiei Române. Preoţii trebuie să transmită mesajele de incluziune digitală în special la oamenii simpli.

România liberă
: Beţişoare de urechi, vopsea de păr, periuţe de dinţi, ţelină, masterate, mobile de lux decontate de SNIF pe banii statului. Fostul director al Societăţii Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare - Banat, Ionel Patrichi, este acuzat de oficialii din Ministerul Agriculturii că ar fi căpuşat vreme de cinci ani instituţia pe care a condus-o, împingând-o astfel spre faliment. Din 2007, şeful SNIF Banat, care este şi vicepreşedinte al PNL Timiş, a încheiat mai multe contracte de închiriere utilaje între instituţia de stat pe care o conducea şi Polycoat Derom SA, firma la care era acţionar. Mai mult, administrator al firmei şefului SNIF a fost pus şeful secţiei de producţie a SNIF Banat, Marius Popescu, adică subalternul său.

Fin.ro
: “Actul de naştere” al Apple, scos la vânzare. Casa de licitaţii Sotheby’s se pregăteşte să scoată la vânzare originalul contractului de patru pagini încheiat de Steve Jobs, Ron Wayne şi Steve Wozniak, privind crearea companiei Apple la 1 aprilie 1976. Licitaţia a fost programată pentru 13 decembrie, valoarea documentului fiind estimată între 100.000 şi 150.000 de dolari.

Puterea: Vanghelie şi-a recâştigat funcţia la un restaurant din Bucureşti. Jurnaliştii au surprins o întâlnire de taină a greilor din PSD: Marian Vanghelie, Victor Ponta şi Liviu Dragnea. Aceştia au făcut adevărata pace din partid, iar miza discuţiilor a fost reconfirmarea lui Vanghelie la şefia PSD Bucureşti, dar şi suspendarea lui Traian Băsescu şi poziţionarea partidului condus de Dan Diaconescu.


×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close