Antena 3 Actualitate Media Româncele, BATJOCORITE într-o emisiune italiană. "Aici, cu două diplome, pot să te faci prostituată!"

Româncele, BATJOCORITE într-o emisiune italiană. "Aici, cu două diplome, pot să te faci prostituată!"

27 Ian 2012   •   10:06
Româncele, BATJOCORITE într-o emisiune italiană. "Aici, cu două diplome, pot să te faci prostituată!"
Sursa foto: Foto: YouTube

Italienii urmează exemplul francezilor şi îi ironizează pe români într-o emisiune de televiziune. Prezentatorul, ajutat de o actriţă, a pus în scenă un „spectacol” de prost gust, presărat cu glume despre cetăţenii români, mai exact despre femeile din România.

O actriţă a interpretat rolul unei românce care a venit în Italia „cu barca”, cu toate că „are studii superioare.”

În timpul scenetei, prezentatorul emisiunii se împiedică şi o calcă “din greşeală” pe picior pe “românca” aflată în public. Aceasta reacţionează cu promptitudine: “M-ai călcat pe picior pentru că sunt româncă”, apoi continuă: “Acum, că ai aflat că sunt româncă, o să spui că sunt şi prostituată, nu?”Iar asta nu e tot. Românca începe apoi să-şi facă o prezentare deloc măgulitoare.

“Eu sunt Catinca şi am terminat două facultăţi: Istoria Artei şi Litere. Ca să ştii, am venit cu avionul, la clasa I. Ce, dacă sunt româncă, înseamnă că trebuie să călătoresc cu camionul? Am vrut să fac un salt de calitate, în schimb am făcut un salt în necunoscut! Ce fac cu două diplome în România? În Italia, am cunoscut un bărbat, Marino, care mi-a spus: aici, cu două diplome, poţi să devii prostituată. În cele din urmă, am devenit iubita lui Marino caare mi-a zis că o să mă facă doamnă. Apoi m-a pus la vândut pantofi”.

Apoi, femeia s-a descălţat de un pantof şi a început să-l fluture prin platou.

Emisiunea se numeşte „The show must go off” şi a fost difuzată pe 21 ianuarie.

 Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close