Antena 3 CNN Actualitate Media Sâmbătă, Oreste sărbătorește cel de-al 10-lea sezon "Codul lui Oreste". Află aici ce ți-a pregătit!

Sâmbătă, Oreste sărbătorește cel de-al 10-lea sezon "Codul lui Oreste". Află aici ce ți-a pregătit!

Sâmbătă, Oreste sărbătorește cel de-al 10-lea sezon "Codul lui Oreste". Află aici ce ți-a pregătit!
14 Ian 2012   •   17:42

Din 14 ianuarie, de la ora 22.00, Oreste Scarlat Teodorescu deschide noul sezon al emisiunii "Codul lui Oreste".

Prima ediție din acest sezon va fi una specială, aniversară. După ce a lansat cu succes, în 2007, la Antena 2, emisiunea "Codul lui Oreste, sâmbătă aceasta talk-show-ul intră în cel de-al zecelea sezon.

Pentru a sărbători în mod corespunzător, subiectul abordat în ediția din 14 ianuarie va fi, de asemenea, special, o temă care ne preocupă pe toți: previziunile anului 2012.

1. Ce le pregătești telespectatorilor în noul sezon?
Am intrat în anul fatidic, după predicțiile mayase și într-unul al exploziei crizei, conform analiștilor economici. Întotdeauna, ieșirea dintr-o criză se face, inevitabil prin cunoaștere. Îmi propun și în acest sezon să invit publicul la autocunoaștere și înțelegere a conceptului simplu, că totul în univers se reduce la raportul cauză-efect!

2. Prima ediție din noul sezon este și una aniversară. Sărbătorești 10 sezoane cu emisiunea "Codul lui Oreste". Va fi un debut în forță, pentru că vei discuta despre un subiect extrem de incitant anul acesta: previziunile 2012, supoziții, proiecții etc. Ar trebui să ne temem de ce ne rezervă viitorul apropiat sau predicțiile sunt exagerate și nefondate?
Dacă vom avea capacitatea de a înțelege și, mai ales de a accepta ecuația acțiune-reacțiune, vom înțelege că nimic nu este fix si că totul se desfășoară într-un raport direct cu intențiile, gândurile și acțiunile noastre. Ale fiecăruia...

3.Făcând o retrospectivă, ce au însemnat, nu pentru moderatorul, ci pentru omul Oreste, aceste 10 sezoane?
O uriașă șansă de a acumula și, vorba unui logo comercial, am simțit bucuria de a primi și a dărui!

×
Subiecte în articol: Antena 2 Oreste Teodorescu
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close