Antena 3 CNN Actualitate Media Secretele Bucătăriei – Reţete internaţionale pentru familia ta, de la Revista Felicia

Secretele Bucătăriei – Reţete internaţionale pentru familia ta, de la Revista Felicia

Secretele Bucătăriei – Reţete internaţionale pentru familia ta, de la Revista Felicia
26 Oct 2010   •   11:49

Din 28 octombrie, Revista Felicia şi Editura Litera te iniţiază în tainele artei gastronomice şi ale dietei sănătoase, cu ajutorului unei colecţii speciale de cărţi de bucate. “Secretele bucătăriei - Reţete internaţionale pentru familia ta” este o serie de 8 volume dedicate în egală măsură celor pasionaţi de gătit şi celor preocupaţi de menţinerea sănătăţii şi a tinereţii.

Fie că e vorba de preparate la grătar, supe, paste sau dulciuri, colecţia lansată de Revista Felicia vă va purta într-un extraordinar periplu gastronomic de-a lungul continentelor. Gustose, sănătoase şi uşor de preparat sunt atributele esenţiale ale reţetelor include în colecţie. Selecţia acestora a fost făcută ţinând cont de disponibilitatea ingredientelor pe piaţa românească şi de obiceiurile culinare ale românilor.
Primul volum al colecţiei “Secretele bucătăriei” este dedicat cărnii albe. Peste 50 de reţete italieneşti, internaţionale şi de autor, însoţite de fotografii de excepţie, vă prezintă variate modalităţi de preparare a cărnii albe. Recomandări ale unor mari bucătari şi precum şi îndrumări pentru alegerea, tăierea şi tehnicile de bază în gătitul cărnurilor – vă îndrumă în prepararea unor reţete apetisante şi pline de savoare.

Colecţia apare în condiţii grafice impresionante, cu un layout atractiv însoţit de ilustraţii spectaculoase. Cele 8 volume au aceeaşi structură generală, fiind foarte uşor de consultat şi de utilizat. Capitolul introductiv prezintă un scurt istoric al modului de preparare pentru produsul de bază, precum şi beneficiile pe care acesta le poate avea pentru sănătate, dacă este corect preparat.

Secţiunea principală a fiecărui volum este dedicată reţetelor, grupate în funcţie de modul de prepare. Fiecare reţetă este însoţită de precizări privind gradul de dificultate şi timpul de preparare, precum şi de ilustraţii spectaculoase ale produsului final. Capitole speciale sunt dedicate unor reţete speciale din bucătăria internaţionale, precum şi reţetelor propuse de bucătari renumiţi.

“Şcoala de bucatarie/Sfaturi utile” este o secţiune specială, în care sunt prezentate recomandări generale privind alegerea ingredientelor şi diferitele tehnici de preparare ale produselor de bază, precum şi eventualele garnituri care pot însoţi felurile de mancare. Fiecare reţetă este însoţită de sugestii privind vinurile stăine sau româneşti şi modul de servire.

Succesiunea volumelor este următoarea:
Carne albă (28 octombrie)
Carne roşie (4 noiembrie)
Paste (11 noiembrie)
Salate (18 noiembrie)
Supe (25 noiembrie)
Paste (2 decembrie)
Preparate la grătar (9 decembrie)
Dulciuri (16 decembrie)

Pachetul revista + “Secretele bucătăriei (Volum 1)– Carnea albă” este de 13,9 lei şi se distribuie împreună cu ediţia din 28 octombrie (numărul 221) a Revistei Felicia.

Una dintre cele mai apreciate reviste săptămânale pentru femei, “Felicia”, continuă să ofere produse editoriale de excepţie cititoarelor sale, cadouri pentru inimă şi suflet: pe de o parte muzică - cd-uri cu vocile de aur ale şlagărului românesc (Angela Similea, Mirabela Dauer, Marcel Pavel, Nelu Ploieşteanu, Gabriel Dorobanţu, Adrian Daminescu, Ovidiu Komornyik, Monica Anghel, Sanda Ladoşi, Anastasia Lazariuc, Carmen Tradafir) şi carte – deopotrivă ghiduri practice pentru o viaţă sănătoasă (Mănânc, slăbesc şi mă menţin, Ghidul alimentelor sănătoase, 1000 de reteţe pentru bucătari amatori, SLIM, Dicţionarul plantelor de leac, Ghidul caloriilor, Biblia alimentelor, Ghidul Feng Shui, Ghidul astrologic şi Carte românească de vise) sau best-selleruri ale literaturii universale (Poştaşul sună întotdeauna de două ori, Diabolicele, Femei celebre).

×
Subiecte în articol: Revista Felicia
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close