Antena 3 CNN Actualitate Media Semnează petiţia online "Vrem Antena 2 în pachetul de bază al RCS-RDS"

Semnează petiţia online "Vrem Antena 2 în pachetul de bază al RCS-RDS"

Semnează petiţia online "Vrem Antena 2 în pachetul de bază al RCS-RDS"
13 Dec 2011   •   16:24

După ce şi-a permis fără niciun temei legal să scoată din grila GSP TV, RCS-RDS revine şi comite o nouă ilegalitate. Compania de cablu a scos în mod abuziv postul Antena 2 din grila de programe în Bucureşti cât şi în alte oraşe ale ţării, deşi abonaţii plătesc un abonament pentru a urmări emisiunile acestui post.
 
“RCS-RDS nu avea niciun temei legal să scoată Antena 2 din grila televiziunilor ale căror programe sunt retransmise prin cablu. Antena Group s-a adresat Consiliului National al Audiovizualului cu o sesizare, pentru că, din informaţiile noastre, RCS-RDS nu a primit aprobarea CNA pentru a scoate aceasta televiziune din grila. Totodata, este vorba de un nou abuz, impotriva caruia vom reactiona prin mijloace legale. (...) Prin aceasta decizie, RCS a comis din nou o ilegalitate, dupa scoaterea din grila a GSP TV,  post must-carry".
 
Începand de miercuri, peste 1000 de oameni au semnat petitia online „Vrem Antena 2 in pachetul de baza la RCS-RDS”. De asemenea, sute de internauti isi exprima nemultumirea fata de acest abuz atat pe site-ul www.antena2.ro, cat si pe pagina oficiala de facebook www.facebook.com/antena2.ro

Cristi Brancu i-a sfatuit pe telespectatori să lupte pentru dreptul de a urmari un post pentru care au platit, sunand la RCS-RDS.

Telefon reclamatii RCS-RDS:   0314004000 - Numar unic disponibil pentru serviciul DigiTV
 
Sesizare CNA:  http://www.cna.ro/Formular-sesizare-cablu.html
 
Petitie online: petitie online "Vrem Antena 2 in pachetul de baza la RCS-RDS"


×
Subiecte în articol: Antena 2 petitie
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close