Antena 3 CNN Actualitate Media “Te pot face să slăbeşti” – carte şi CD de programare mentală numai cu Revista Felicia!

“Te pot face să slăbeşti” – carte şi CD de programare mentală numai cu Revista Felicia!

“Te pot face să slăbeşti” – carte şi CD de programare mentală numai cu Revista Felicia!
22 Feb 2011   •   11:41

Din 24 februarie, Revista Felicia te provoacă să dobândeşti o formă fizică de invidiat şi să îţi recapeţi încrederea în forţele proprii, cu ajutorul best-sellerului internaţional “Te poţi face să slăbeşti”, semnat de cunoscutul psiholog, realizator TV şi scriitor, Paul McKenna. În premieră pentru România, cartea este însoţită de un CD de programare mentală, în lectura îndrăgitului actor Victor Rebengiuc.

Dr.  Paul McKenna este cel mai cunoscut hipnotizator din lume. Cu ajutorul hipnozei, dar bazându-se şi pe ani de experienţă, expertiză şi cunoaştere, a reuşit să creeze cel mai puternic şi eficient sistem de slăbit.

Dietele sunt inamicul pierderii în greutate, susţine McKenna. Studii semnificative au demonstrat că dietele funcţionează pentru mai puţin de 10% dintre oamenii care le urmează, dar şi că majoritatea celor care ţin o dietă ajung după încheierea ei la o greutate mai mare decât avuseseră înainte. Cartea sa vă propune tehnici de programare mentală ce vă vor schimba comportamentul şi obiceiurile alimentare. Odată ce reuşeşti să controlezi aceste procese, vei reuşi să îţi transformi corpul în cel mai de preţ aliat, afirmă psihologul.

Programul propus de McKenna este foarte simplu, dar are rezultate spectaculoase. Două cercetări indepedente au demonstrat că este de şapte ori mai eficient decât orice dietă. Citiţi cartea şi ascultaţi CD-ul atunci când aveţi câteva minute libere. “Mintea ta este ca un computer – are propriul ei soft, care te ajută să să-ţi organizezi gândirea şi comportamentul. În timp ce eşti absorbit într-o stare naturală de relaxare, eu îţi voi reprograma computerul – subconştientul – în aşa fel încât îţi vei schimba modul de a gândi despre mâncare şi te vei simţi mai bine cu tine însuţi. Îţi voi oferi sugestii care te vor ajuta să-ţi schimbi comportamentul, să mănânci mai bine, să-ţi accelerezi metabolismul şi să scapi de fixaţia pentru mâncare”, spune McKenna. Autorul a inclus şi câteva poveşti de succes pentru a sublinia importanţa faptului că odată ce ştii cum, chiar este uşor să slăbeşti şi să nu te mai îngraşi niciodată.

Dr. Paul McKenna, reputat scriitor de cărţi motivaţionale, este cel mai bine vândut autor britanic de non-ficţiune. Este autorul a numeroase volume şi al unor produse multimedia, gazda unor show-uri de televiziune cunoscute şi susţine seminarii de hipnoză, programare neurolingvistică, scădere în greutate şi motivare. Cărţile sale au fost publicate în peste 30 de ţări.

Pachetul revista + carte “Te pot face să slăbeşti” este de 8,5 lei şi se distribuie împreună cu ediţia din 24 februarie (numarul 237) a revistei Felicia.

×
Subiecte în articol: Revista Felicia
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close