Antena 3 CNN Actualitate Media Victor Ciutacu şi-a demonstrat abilităţile în prima ediţie a emisiunii “Câştigi în 60 de secunde”

Victor Ciutacu şi-a demonstrat abilităţile în prima ediţie a emisiunii “Câştigi în 60 de secunde”

Victor Ciutacu şi-a demonstrat abilităţile în prima ediţie a emisiunii “Câştigi în 60 de secunde”
06 Apr 2011   •   20:45

Aşa cum nu l-aţi mai văzut niciodată, Victor Ciutacu, realizatorul emisiunii “Vorbe grele”, difuzată pe Antena 3, în fiecare vineri, de la ora 22.00, a fost aseară primul invitat special al lui Dan Negru, în emisiunea „Câştigi în 60 de secunde”, transmisă de Antena 1.

Jurnalistul Antenei 3 a lăsat deoparte lucrurile complicate pe care le are de clarificat în talk-show-ul său şi a trecut la lucruri simple ce trebuiau rezolvate în 60 de secunde. Prima probă, pe care a trecut-o fără niciun fel de problemă, s-a numit „Cocktail de ou”, unde Victor Ciutacu a trebuit să se folosescă de coada unei mături pentru a îndepărta tăvile, aflate pe pahare jumătate pline cu apă, astfel încât oul de deasupra lor să cadă direct în pahar. „Dragonul de hârtie” a fost cea de-a doua probă (încercată şi de Mircea Badea aseară, în emisiunea „În gura presei”), unde jurnalistul a reuşit în mai puţin de 60 de secunde să desfăşoare o pereche de panglici.

Aşezarea unui ou pe un bec, cu ajutorul cristalelor de sare, i-a dat câteva bătăi de cap realizatorului emisiunii „Vorbe grele”, însă nu s-a dat bătut, reuşind, în cele din urmă, să-l pună în echilibru. Proba „Lasoul” i-a adus lui Victor Ciutacu eliminarea din concurs, acesta nereuşind să termine proba în timpul impus de regulament.

„În ciuda reticenţelor mele faţă de participarea la programele de divertisment, m-am simţit extrem de bine şi mă bucur că am putut să contribui la succesul emisiunii lui Dan. Cred şi sper că emisiunea va avea succes pentru că este una dintre puţinele din branşă care nu se bazează pe vulgarităţi şi pe obscenităţi, doar pe abilităţile participanţilor”, a declarat Victor Ciutacu.

 

×
Subiecte în articol: victor ciutacu Antena 1 Dan Negru
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close